Teammodules & energie enquêtes

Brochure Ik ben er helemaal klaar voor

Ben jij er klaar voor om de concepten uit het boek ‘Ik ben er helemaal klaar mee’ in praktijk te brengen? Met behulp van de ‘Ik ben er helemaal klaar voor’ producten is het mogelijk om direct aan de slag te gaan!

 

Trainingsmodules

In leuke, energieke en interactieve sessies gaan teams met elkaar aan de slag om motivatie, werkplezier en samenwerking bespreekbaar te maken. Van het identificeren van de ventieltrekkers, het elkaar aanspreken op gedrag en houding tot het verbeteren van de onderlinge samenwerking en resultaten, alle aspecten komen ruim aan bod. Voor leidinggevenden zijn extra modules beschikbaar om o.a. het niveau van leiderschap inzichtelijk te maken.
 

Energie-checks

Naast de trainingsmodules is het ook mogelijk om met snelle en eenvoudige energie-enquêtes aan de slag te gaan. Van het in kaart brengen van de kwaliteit van de interacties in een team, het bepalen van het onbenutte potentieel in de organisatie tot het bepalen van de leiderschapsscorecard per leidinggevende, voor elk thema zijn enquêtes beschikbaar.

Neem contact op of download de brochure.