Referenties

Onze klanten spreken voor ons

Duizenden mensen en vele bedrijven gingen je voor en volgden bij ons een training, coach- of adviestraject. Benieuwd wat deelnemers van onze trainingen vinden? Hier lees je verschillende reacties over onze manier van werken, coachen en trainen. 

Laat je overtuigen!

 • De inhoud voldeed aan mijn verwachting. Duidelijk en soms ook confronterend. Mooie oefeningen waarbij je helder krijgt hoe je brein nu werkt. Locatie Bovendonk werkt rustgevend en inspirerend. Marcel, maar ook Gerard en Kristel zijn toppers! Wat beter zou kunnen is vooraf informeren of er een event is waarvan ..Lees meer

  De inhoud voldeed aan mijn verwachting. Duidelijk en soms ook confronterend. Mooie oefeningen waarbij je helder krijgt hoe je brein nu werkt. Locatie Bovendonk werkt rustgevend en inspirerend. Marcel, maar ook Gerard en Kristel zijn toppers! Wat beter zou kunnen is vooraf informeren of er een event is waarvan je 's avonds overlast zou kunnen hebben. Dit was voor 1 avond wel het geval, op tijd gaan slapen was in dit geval niet mogelijk.

  ..Lees minder
  Diana Hermans Secretarieel Administratief Medewerkster Persoonlijk leiderschap
 • De training Persoonlijk Leiderschap is een mooie inhoudelijke verdieping op de training Persoonlijke Effectiviteit. De trainers weten wederom aan de hand van theorieën, leuke oefeningen en interessante praktijkvoorbeelden de aandacht te pakken en drie dagen lang vast te houden. De dagen zijn intensief, maar ..Lees meer

  De training Persoonlijk Leiderschap is een mooie inhoudelijke verdieping op de training Persoonlijke Effectiviteit. De trainers weten wederom aan de hand van theorieën, leuke oefeningen en interessante praktijkvoorbeelden de aandacht te pakken en drie dagen lang vast te houden. De dagen zijn intensief, maar enorm waardevol. En aan het einde stap je als een ander mens naar buiten. Dat is gegarandeerd!

  ..Lees minder
  Jason van Pul Sociaal Wijkbeheerder Persoonlijk leiderschap
 • Wauw.. dat is alles wat ik kan zeggen over deze bijzondere training. Wees bereid jezelf te doorgronden, en leer samen met Marcel en Gerard te visualiseren. De afgelopen die 3 dagen waren intens, verrijkend en ontzettend inspirerend. "This is your life" is vanaf nu mijn levenslied, en Marcel mijn spirit animal :-). Bedankt Marcel en Gerard voor alles!

  Wauw.. dat is alles wat ik kan zeggen over deze bijzondere training. Wees bereid jezelf te doorgronden, en leer samen met Marcel en Gerard te visualiseren. De afgelopen die 3 dagen waren intens, verrijkend en ontzettend inspirerend. "This is your life" is vanaf nu mijn levenslied, en Marcel mijn spirit animal :-). Bedankt Marcel en Gerard voor alles!

  ..Lees minder
  Jessica Stam de Jonge Transport Coordinator Persoonlijk leiderschap
 • Leuke trainingsopzet met gevarieerd programma en enthousiaste en kundige trainers. Veel van geleerd en had ik eerder willen weten. Aan te bevelen. De locatie was in een mooie en rustgevende plek in Brabant (Bovendonk). Prima basic kamers.

  Leuke trainingsopzet met gevarieerd programma en enthousiaste en kundige trainers. Veel van geleerd en had ik eerder willen weten. Aan te bevelen. De locatie was in een mooie en rustgevende plek in Brabant (Bovendonk). Prima basic kamers.

  ..Lees minder
 • Een waardevolle training die leidt tot nieuwe inzichten en actie. Na deze cursus heb je meer inzicht in wat de mens drijft en wat jou persoonlijk drijft. De handvaten en tools die je leert zijn daadwerkelijk in de praktijk toe te passen en zullen je leiderschapsniveau naar een hoger plan tillen. Ik ben blij dat ..Lees meer

  Een waardevolle training die leidt tot nieuwe inzichten en actie. Na deze cursus heb je meer inzicht in wat de mens drijft en wat jou persoonlijk drijft. De handvaten en tools die je leert zijn daadwerkelijk in de praktijk toe te passen en zullen je leiderschapsniveau naar een hoger plan tillen. Ik ben blij dat ik deze cursus gedaan heb en heb zin om alles wat ik geleerd heb ik praktijk te brengen!

  ..Lees minder
 • De training gaf mij inzichten tav het menselijk brein en wat mensen beweegt, of juist niet. Na 4 dagen voelt het als een transformatie, ik heb echt een stap gezet in mijn leiderschap maar heb ook op persoonlijk vlak heel wat nuttige inzichten mogen ontvangen.

  De training gaf mij inzichten tav het menselijk brein en wat mensen beweegt, of juist niet. Na 4 dagen voelt het als een transformatie, ik heb echt een stap gezet in mijn leiderschap maar heb ook op persoonlijk vlak heel wat nuttige inzichten mogen ontvangen.

  ..Lees minder
 • Mijn ervaring met de training Effectief Leiderschap is louter positief; het programma is een echte belevenis. De informatie en inzichten zijn erg goed in de praktijk toe te passen, zowel zakelijk en privé, en dat maakt het van enorm toegevoegde waarde. Geweldige training!

  Mijn ervaring met de training Effectief Leiderschap is louter positief; het programma is een echte belevenis. De informatie en inzichten zijn erg goed in de praktijk toe te passen, zowel zakelijk en privé, en dat maakt het van enorm toegevoegde waarde. Geweldige training!

  ..Lees minder
 • Enthousiaste trainers die gefocust zijn om jou naar een hoger niveau van leiderschap te brengen. Ik zou het samenvatten als waardevol, inspirerend en impactvol. Daarnaast zou ik het ook aanbevelen aan mijn collega’s!

  Enthousiaste trainers die gefocust zijn om jou naar een hoger niveau van leiderschap te brengen. Ik zou het samenvatten als waardevol, inspirerend en impactvol. Daarnaast zou ik het ook aanbevelen aan mijn collega’s!

  ..Lees minder
  Luc Van de Kerkhof Logistics engineer Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Dit was een indrukwekkende training die ik wil aanraden aan alle leidinggevenden. Graag wil ik Marcel en Gerard bedanken voor de nieuwe inzichten en vaardigheden die ik heb opgedaan. Kortom: een aanrader voor zowel de beginnende leidinggevenden evenals diegenen die al decennia in het vak zitten.

  Dit was een indrukwekkende training die ik wil aanraden aan alle leidinggevenden. Graag wil ik Marcel en Gerard bedanken voor de nieuwe inzichten en vaardigheden die ik heb opgedaan. Kortom: een aanrader voor zowel de beginnende leidinggevenden evenals diegenen die al decennia in het vak zitten.

  ..Lees minder
  Dimitri Zjyrov Logistics engineer Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Tot slot wil ik Marcel en Gérard bedanken voor hun inspirerende en motiverende benadering van leiderschap. Hun enthousiasme en passie voor het vak waren aanstekelijk en hebben ons gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen als leider. De training heeft ons geëmpowerd en gesterkt in onze ..Lees meer

  Tot slot wil ik Marcel en Gérard bedanken voor hun inspirerende en motiverende benadering van leiderschap. Hun enthousiasme en passie voor het vak waren aanstekelijk en hebben ons gemotiveerd om het beste uit onszelf te halen als leider. De training heeft ons geëmpowerd en gesterkt in onze leiderschapskwaliteiten. We zijn ervan overtuigd dat de lessen die we hebben geleerd van Marcel en Gérard ons zullen helpen om succesvol te zijn. Kortom, de leiderschapstraining die Marcel en Gérard hebben gegeven, was van onschatbare waarde voor ons. Wij zijn hen zeer dankbaar voor de waardevolle inzichten, het stimulerende leerklimaat en de professionele begeleiding die zij hebben geboden. Hun training heeft een blijvende indruk op ons achtergelaten.

  ..Lees minder
  Abdelkrim Mahmoud Supervisor production Rockwool Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Een must voor elke leider die impact wilt mijn in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling! De persoonlijke ervaringen van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens maken dat deze training werkt en je daadwerkelijk kunt overgaan tot actie.

  Een must voor elke leider die impact wilt mijn in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling! De persoonlijke ervaringen van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens maken dat deze training werkt en je daadwerkelijk kunt overgaan tot actie.

  ..Lees minder
  Dennis Wirtz Operations Manager Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Fijne leeromgeving waar je een goed inzicht krijgt. Ook veel handvatten om bepaalde situaties te veranderen. Goede instructies en veel afwisseling, fijne leerbegeleiders. Handige kleine kaartjes als reminder en tips om dingen anders te (gaan) doen.

  Fijne leeromgeving waar je een goed inzicht krijgt. Ook veel handvatten om bepaalde situaties te veranderen. Goede instructies en veel afwisseling, fijne leerbegeleiders. Handige kleine kaartjes als reminder en tips om dingen anders te (gaan) doen.

  ..Lees minder

Wil je ook groeien?
Ik adviseer je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.