Referenties

Onze klanten spreken
voor ons

Benieuwd wat klanten van onze trainingen vinden? Hier lees je verschillende reacties van klanten die onze manier van werken, coachen en trainen hebben ervaren. Bij diverse personen is het mogelijk om via LinkedIn in contact te komen. Daarnaast vind je hier quotes en spontane reacties, waar klanten de langetermijnresultaten van hun acties en ervaringen delen. Laat je overtuigen!

 • wat een geweldig mooie "trein" reis was dit. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Intens, Intensief, leerzaam. Heel veel inzichten gekregen in mijzelf, genoeg handvaten ontvangen welke ik zowel prive als in werksfeer kan en ga gebruiken. Een aanrader als je aan jezelf wilt gaan werken.

  wat een geweldig mooie "trein" reis was dit. Een ervaring om nooit meer te vergeten. Intens, Intensief, leerzaam. Heel veel inzichten gekregen in mijzelf, genoeg handvaten ontvangen welke ik zowel prive als in werksfeer kan en ga gebruiken. Een aanrader als je aan jezelf wilt gaan werken.

  ..Lees minder
  Diana Hermans Persoonlijke effectiviteit
 • Ik heb eigenlijk weinig aan te merken op de training. Goed verzorgd, vriendelijke trainers (ook Gerard en Kristel, kon ik niet er nog bij kiezen) en hoewel onconventioneel, toch een doeltreffende aanpak. Chapeau.

  Ik heb eigenlijk weinig aan te merken op de training. Goed verzorgd, vriendelijke trainers (ook Gerard en Kristel, kon ik niet er nog bij kiezen) en hoewel onconventioneel, toch een doeltreffende aanpak. Chapeau.

  ..Lees minder
  Sander Heikamp Persoonlijke effectiviteit
 • Een leuke en waardevolle training waarbij diepgaand jouw eigen persoonlijke punten naar boven komen waarin je jezelf wilt ontwikkelen en aanpakken om zowel privé als op het werk een positiever en fijner mens te worden.

  Een leuke en waardevolle training waarbij diepgaand jouw eigen persoonlijke punten naar boven komen waarin je jezelf wilt ontwikkelen en aanpakken om zowel privé als op het werk een positiever en fijner mens te worden.

  ..Lees minder
  Andres Geldtmeijer Persoonlijke effectiviteit
 • Ik ging enigszins gereserveerd naar deze 4-daagse training met de gedachte dat het wel 'meer van hetzelfde' zou zijn. Maar al vrij snel na de start was die gedachte weg. Marcel en Gerard brachten de materie met een enorme energie, ondersteund met eigen praktijkervaring en regelmatig ook vanuit een psychologisch ..Lees meer

  Ik ging enigszins gereserveerd naar deze 4-daagse training met de gedachte dat het wel 'meer van hetzelfde' zou zijn. Maar al vrij snel na de start was die gedachte weg. Marcel en Gerard brachten de materie met een enorme energie, ondersteund met eigen praktijkervaring en regelmatig ook vanuit een psychologisch oogpunt. Dat maakte dat het niet bij droge theorie bleef, maar dat ook achterliggende oorzaken belicht werden waar vervolgens de praktische benadering voor de leidinggevende op volgde. Dit alles met veel interactie en afwisseling. Toen ik op dag 4 afscheid nam wist ik dat ik iets waardevols had meegekregen waarmee ik een verschil kan maken. Ik kijk uit naar de komende follow-up waar we stil staan bij datgene wat we in praktijk hebben gebracht. Zonder meer een toptraining en de investering meer dan waard!

  ..Lees minder
  Paul Brouwer Manager Supply Chain Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Deze intense en leerzame training laat je op een andere manier naar jezelf en je waarden kijken en je leert waar deze vandaan komen. Door 3 dagen intern te gaan in Hoeven haal je zoveel mogelijk uit jezelf onder begeleiding van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens. Dit is mijn tweede cursus bij Per4Mance en ik ..Lees meer

  Deze intense en leerzame training laat je op een andere manier naar jezelf en je waarden kijken en je leert waar deze vandaan komen. Door 3 dagen intern te gaan in Hoeven haal je zoveel mogelijk uit jezelf onder begeleiding van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens. Dit is mijn tweede cursus bij Per4Mance en ik ben wederom onder de indruk van de verschillende elementen die voorbijkomen in de training maar ook hoe soepel deze op elkaar inhaken.

  ..Lees minder
  A Kevenaar Commercial Enablement Manager Persoonlijk leiderschap
 • Een zeer goede training met zeer veel duidelijke voorbeelden vanuit de praktijk. Hierdoor zijn ze ook goed toepasbaar. Ook het naslagwerk dat je naderhand mee krijgt, is nog dagelijks te gebruiken.

  Een zeer goede training met zeer veel duidelijke voorbeelden vanuit de praktijk. Hierdoor zijn ze ook goed toepasbaar. Ook het naslagwerk dat je naderhand mee krijgt, is nog dagelijks te gebruiken.

  ..Lees minder
  Roger Tummers Plantmanager Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Geweldige training met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door de werkwijze met tweetallen, als ook 1-op-1 aandacht vanuit de trainer ontvang je als deelnemer veel persoonlijke aandacht. De werkwijze is gestructureerd, waardoor je aan het einde van de training een beter inzicht hebt in jezelf, maar ook ..Lees meer

  Geweldige training met veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Door de werkwijze met tweetallen, als ook 1-op-1 aandacht vanuit de trainer ontvang je als deelnemer veel persoonlijke aandacht. De werkwijze is gestructureerd, waardoor je aan het einde van de training een beter inzicht hebt in jezelf, maar ook een plan met concrete doelen en acties om jezelf, je leven en je relaties te verbeteren.

  ..Lees minder
  Wim van de Griendt Maatschappelijk ondernemer / senior adviseur regionale economie / coordinator expertisecentrum verbonden partijen Persoonlijk leiderschap
 • Zeer interessante training van twee energieke trainers. De training wordt goed uitgelegd met een logische opbouw. De trainers geven duidelijk praktijk voorbeelden die je zelf verder kunnen helpen. Mooie rustige omgeving. Gewoon doen!!

  Zeer interessante training van twee energieke trainers. De training wordt goed uitgelegd met een logische opbouw. De trainers geven duidelijk praktijk voorbeelden die je zelf verder kunnen helpen. Mooie rustige omgeving. Gewoon doen!!

  ..Lees minder
  Jeremy Boogers Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Zeer waardevolle training. Anders dan anders. Waarbij het maximale uit jezelf wordt gehad. Het is 3 volle dagen hard werken met hierbij goede balans tussen inspanning en ontspanning. Marcel als trainer zeer ervaren en inspirerend en goede mix tussen theorie en praktijk. Je gaat naar huis met iets waar je echt ..Lees meer

  Zeer waardevolle training. Anders dan anders. Waarbij het maximale uit jezelf wordt gehad. Het is 3 volle dagen hard werken met hierbij goede balans tussen inspanning en ontspanning. Marcel als trainer zeer ervaren en inspirerend en goede mix tussen theorie en praktijk. Je gaat naar huis met iets waar je echt mee vooruit kunt. Voor iedereen die nog willen groeien als persoon zeer aan te bevelen!

  ..Lees minder
  Kimmo Hornman Teammanager Persoonlijk leiderschap
 • De energie en inhoud van de training is top! Met veel kennis en ook humor wordt je meegenomen door het programma. Er is een juiste aandacht voor het individu. Aan de training of trainers zal het niet liggen, nu ligt de bal vooral bij jezelf! Ik ben dankbaar. Wel één tip: Voor mij zou wat meer beweging wel mogen. Je zit erg veel en dat is niet heel goed voor lichaam en geest.

  De energie en inhoud van de training is top! Met veel kennis en ook humor wordt je meegenomen door het programma. Er is een juiste aandacht voor het individu. Aan de training of trainers zal het niet liggen, nu ligt de bal vooral bij jezelf! Ik ben dankbaar. Wel één tip: Voor mij zou wat meer beweging wel mogen. Je zit erg veel en dat is niet heel goed voor lichaam en geest.

  ..Lees minder
  André Boer-Tak Woninginspecteur Persoonlijk leiderschap
 • Met veel rust en kennis werd de theorie helder en concreet gemaakt. Wat er werd gezegd deed er toe. De zeer persoonlijke benadering en vriendelijke houding kon ik erg waarderen en dracht de juiste combinatie tussen de twee trainers. Dank hiervoor. Robbert K.

  Met veel rust en kennis werd de theorie helder en concreet gemaakt. Wat er werd gezegd deed er toe. De zeer persoonlijke benadering en vriendelijke houding kon ik erg waarderen en dracht de juiste combinatie tussen de twee trainers. Dank hiervoor. Robbert K.

  ..Lees minder
  Robbert Krzeszewski Teamleider havo Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • In eerste instantie dacht ik dat het vier lange dagen gingen worden, maar dat is het alles behalve geweest. Wat een energie, bevlogenheid en kennis heb ik opgedaan na deze training. Ik kijk terug op fantastische dagen en ik ga volgend jaar de vervolg training graag doen. Daar heb ik nu al zin in. Bedankt, Robbert K.

  In eerste instantie dacht ik dat het vier lange dagen gingen worden, maar dat is het alles behalve geweest. Wat een energie, bevlogenheid en kennis heb ik opgedaan na deze training. Ik kijk terug op fantastische dagen en ik ga volgend jaar de vervolg training graag doen. Daar heb ik nu al zin in. Bedankt, Robbert K.

  ..Lees minder
  Robbert Krzeszewski Teamleider havo Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven

Wil je ook groeien?
We adviseren je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.