Investeer in jezelf

Coaching voor iedereen
die in actie wil komen

Coaching is een investering in jezelf, zowel privé als voor je carrière. Samen punten aanpakken waar je de rest van jouw leven profijt van hebt. Met eenvoudige tips, een luisterend oor en gerichte handvatten kun je snel grote stappen maken.

  • Doeltreffend

  • Motiverend

  • Toepasbaar

9.8

De beste opleider van Nederland!

Met coaching...

Leren veranderen

Gelukkig zien we coaching tegenwoordig als een investering in beter functioneren en goede gezondheid. Met coaching leer je fris tegen jezelf aankijken en nieuwe stappen te zetten. Je krijgt bij Per4mance:

  • 1-op-1-coaching gedurende een kort intensief of langer en meer omvattend traject
  • een specifieke aanpak gericht op jouw situatie
  • praktische opdrachten tussen de coachmomenten in

Met concrete opdrachten leer je de nieuwe inzichten en vaardigheden in je dagelijkse praktijk toepassen. In de coachgesprekken bespreken we je ervaringen. Zo wordt coachen direct leren veranderen.

Effectiever op het werk en privé

Mensen die we hebben geholpen door onze trainingen en coaching geven aan dat inzicht in en het begrijpen van gedrag de sleutel tot verandering is. Ze zijn daardoor effectiever en energieker geworden en tot meer in staat, zowel op het werk als privé. Iedereen gebruikt de verkregen hulpmiddelen en inzichten in de praktijk.

Loopbaancoaching

Op een gegeven moment sta je op een punt in je carrière, waarop je behoefte kunt hebben aan extra begeleiding. Bij Per4mance bieden we maatwerk loopbaanbegeleiding met 1-op-1 coaching. Wij zijn Noloc-gecertificeerd en bieden naast coaching ook een uitgebreide persoonlijkheidsanalyse. Zo krijg je diepgaande inzichten in de eigen stijl van communicatie en gedrag op de werkvloer, wat helpt bij het  ontdekken van jouw sterke punten en het bereiken van jouw carrièredoelen.

Persoonlijk en concreet

Om effectiever en energieker te werken en leven is gedragsverandering nodig. Gedrag dat beter bij jou en jouw nieuwe doelen past. Bij ons vind je persoonlijke coaching die op basis van praktijkkennis, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en gangbare psychologie inzicht geeft. Dat betekent:

  • inzicht in patronen van jouw gedrag
  • inzicht in concrete manieren om te veranderen
  • een stappenplan met 1-op-1-coaching

Hoe krijg je grip op je gedachten?

Wil je ons eerst leren kennen?
Vraag een gesprek aan

Wil je weten of wij jouw vragen kunnen beantwoorden? Wil je ons eerst beter leren kennen? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.