Investeer in jezelf

Coaching

Coaching is een investering in jezelf, zowel privé als voor je carrière. Samen punten aanpakken waar je de rest van jouw leven profijt van hebt. Met coaching:

 

...kom je erachter wat jou tegenhoudt

Te vaak focussen we op de oorzaak van het probleem. Wat is er gebeurd en hoe kan dat nou? Het is goed om stil te staan bij wat jou werkelijk tegenhoudt om te veranderen. Anders was je er namelijk al lang, toch?

...krijg je de tools om in actie te komen

Alleen als je gedrag verandert, krijg je nieuwe resultaten. Tijdens de coaching focussen we op de stappen -groot of klein- die jij kunt zetten en die passen bij jouw situatie.

...verkrijg je nieuwe inzichten

Regelmatig gaan we op zoek naar anderen die een soortgelijke situatie hebben meegemaakt of meemaken. In contact met gelijkgestemden krijg je echter vaak niet de open en eerlijke feedback die jij nodig hebt. Alleen met eerlijke feedback krijg je de nieuwe inzichten die je nodig hebt voor verandering.

...kun je het delen

Soms wil je gewoon iets kunnen delen met iemand die onafhankelijk is en niet behoort tot je normale kring. Coaching is 100 procent vertrouwelijk en alleen het delen lucht vaak al op.

...krijg je een duw

Onze vorm van coaching is niet geschikt als je op zoek bent naar medelijden en bevestiging. We gaan niet wroeten in het verleden en hierin blijven hangen. Wat is gebeurd, is gebeurd. Het is zaak om hiervan te leren en door te gaan. Onze coaching is gericht op positieve actie.

 

Leren veranderen

Gelukkig zien we coaching tegenwoordig als een investering in beter functioneren en goede gezondheid. Met coaching leer je fris tegen jezelf aankijken en nieuwe stappen te zetten. Je krijgt bij PER4MANCE:

  • 1-op-1-coaching gedurende een kort intensief of langer en meer omvattend traject
  • een specifieke aanpak gericht op jouw situatie
  • praktische opdrachten tussen de coachmomenten in

Met concrete opdrachten leer je de nieuwe inzichten en vaardigheden in je dagelijkse praktijk toepassen. In de coachgesprekken bespreken we je ervaringen. Zo wordt coachen direct leren veranderen.

Neem nu contact op!

 

Effectiever op het werk en privé

Mensen die we hebben geholpen door onze trainingen en coaching geven aan dat inzicht in en het begrijpen van gedrag de sleutel tot verandering is. Ze zijn daardoor effectiever en energieker geworden en tot meer in staat, zowel op het werk als privé. Iedereen gebruikt de verkregen hulpmiddelen en inzichten in de praktijk.

 

Persoonlijk en concreet

Om effectiever en energieker te werken en leven is gedragsverandering nodig. Gedrag dat beter bij jou en jouw nieuwe doelen past. Bij ons vind je persoonlijke coaching die op basis van praktijkkennis, NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), TA (Transactionele Analyse) en gangbare psychologie inzicht geeft. Dat betekent:

  • inzicht in patronen van jouw gedrag
  • inzicht in concrete manieren om te veranderen
  • een stappenplan met 1-op-1-coaching

 

Coaching: onze mogelijkheden

Wij bieden twee vormen van coaching. Bekijk wat aansluit bij jouw vragen en wensen.

 

Training + coaching

Even flink de lakens opschudden en snel resultaten boeken? Wil je nu echt een stap voorwaarts zetten, die je eerder niet voor elkaar kreeg? Dan is training + coaching het meest passende traject. Tijdens de training werken we effectief aan verbetering en perfectioneren dit in een coachingstraject:

Coaching in combinatie met deze boeiende en intensieve trainingen levert blijvend resultaat op. Resultaten die vaak veel sneller en makkelijker dan met losse gesprekken worden gerealiseerd.

 

Persoonlijke Strategische Coaching

Persoonlijke Strategische Coaching (PSC) is een coachtraject gericht op het onderzoeken van je kwaliteiten en verbeterpunten in combinatie met de ontwikkelingen en verwachtingen van de organisatie waar je voor werkt. Aan de hand van een persoonlijkheidsanalyse gaan we kijken waar je persoonlijke groei zit die past binnen de ontwikkeling van de organisatie. Wat mag je verwachten?

  • Een persoonlijkheidsanalyse dat kenmerken meet van gedrag en inzicht geeft in je kwaliteiten en verbeterpunten
  • Een organisatiescan om te bepalen welke verwachtingen en mogelijkheden er zijn
  • Een concreet ontwikkel traject met realistische doelen

Download de brochure voor aanvullende informatie.

Past een van deze twee coachingsvormen bij jou en spreekt onze aanpak je aan? Laat ons weten waar je mee aan de slag wilt. Neem nu contact op om jouw coachingsvraag te bespreken.

Neem nu contact op!

 

Meer informatie nodig?

Wil je weten of wij jouw vragen kunnen beantwoorden met een coachingstraject? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We vertellen je graag over onze mogelijkheden.

Wij bieden ook leiderschapstrainingen: naast Persoonlijke Effectiviteit, ook Effectief Leiderschap, Persoonlijk Leiderschap, Meewerkend Leidinggeven, Verandermanagement in de Praktijk en teamtrainingen. Bekijk alle trainingen.

GRATIS Ebook

Schrijf je in voor de PER4MANCE updates en ontvang per direct het gratis Ebook 'Hoe krijg je grip op je gedachten'.

dit veld niet invullen s.v.p.