• 1 dagdeel (3,5 uur)

Impact Sessie - Vergroot je vitaliteit en energie

Hoe zit het met vitaliteit en energie in jouw team?

Vitaliteit en energie zijn essentieel voor medewerkers omdat ze de algehele gezondheid, motivatie en productiviteit bevorderen. Het verhoogt de veerkracht en weerbaarheid, vermindert stress, verbetert de prestaties en draagt bij aan een positieve werkomgeving.

Hoe vitaal is jouw medewerker, team of organisatie?

In deze impact sessie gaan we in op:

  • Het belang van vitaliteit
  • Fysieke en mentale veerkracht
  • Jouw eigen scores
  • Het effect van je digitale consumptie
  • Tips voor meer vitaliteit

Wil jij met het team samen iets waardevols ondernemen? Met deze impact sessie garanderen wij een leerzame én waardevolle activiteit voor het hele team!

9.8

De beste opleider van Nederland!

Wat ga je leren?

Met behulp van het model ‘de zes niveaus van vitaliteit’ krijg je inzicht in de diverse aspecten die een rol spelen bij jouw energiehuishouding en vitaliteit. Per niveau ga je bepalen hoe goed jij scoort en welke mogelijkheden er zijn om bijvoorbeeld meer positief te denken of voldoende te bewegen.

De meeste van ons hebben een druk leven en dat heeft zijn effect op onze totale staat van zijn. Velen cijferen zich weg ten bate van anderen, waardoor er te weinig energie wordt bij getankt. In deze impact sessie leer je op een gebalanceerde manier in het leven te staan door praktische tips die je direct kunt gaan toepassen.

Voor wie?

Alle medewerkers, ongeacht hun functie of hiërarchische niveau, kunnen profiteren van deze impact sessie. Het is relevant voor zowel leidinggevenden als uitvoerend personeel. Iedereen heeft baat bij het leren beheren van hun energie en vitaliteit. Kortom, de impact sessie is geschikt voor iedereen die zijn of haar algehele welzijn wil verbeteren, stress wil verminderen en energie wil optimaliseren.

Wil jij met het team samen iets waardevols ondernemen? Met deze impact sessie garanderen wij een leerzame én waardevolle activiteit voor het hele team!

Het resultaat

Onze sessies heten niet voor niets 'impact sessies'. In 3,5 uur maken wij serieus impact en stap je de deur uit met:

  • Bewustwording: medewerkers worden zich bewuster van het belang van vitaliteit en energie voor hun algehele welzijn en prestaties. Door bewustwording nemen medewerkers de regie en verantwoordelijkheid voor hun vitaliteit.
  • Stressvermindering: de sessie biedt tools voor stressbeheer, waardoor medewerkers beter omgaan met stressvolle situaties en hun veerkracht vergroten. Medewerkers voelen zich gezonder en lopen minder het risico op uitstroom.
  • Verbeterde productiviteit: medewerkers met een hoger energieniveau zijn over het algemeen productiever. De tips en technieken zorgen ervoor dat de energie op peil blijft gedurende de dag.
  • Teamcohesie: gezamenlijk werken aan vitaliteit versterkt de teamspirit. Het delen van ervaringen en het ondersteunen van elkaars welzijn bevordert een positieve teamcultuur.
  • Positieve werkomgeving: een focus op vitaliteit draagt bij aan een positieve en ondersteunende werkomgeving, wat de algehele tevredenheid en betrokkenheid van medewerkers verhoogt.

Daarnaast krijg je een aantal ondersteunende materialen mee om op de werkplek verder aan de slag te gaan.

Ik ben er helemaal klaar mee/voor

Het zou veel beter gaan in organisaties als iedereen ‘s ochtends fluitend aan de slag zou gaan. Helaas is dat niet overal het geval. We onderzochten de energiehuishouding van honderden organisaties en duizenden medewerkers en ontdekten de factoren die van invloed zijn op het werkplezier en de resultaten van het team. Eerlijk gezegd zijn de uitkomsten schokkend. Slechts 63% van het potentieel wordt benut en maar 1 op de 6 medewerkers doet ook echt wat hij leuk vindt.

Onze bevindingen zijn vastgelegd in de bestseller Ik ben er helemaal klaar mee. Vind jij dat het beter kan? Start dan nu met de Impact Sessies en breng de lessen uit het onderzoek in de praktijk!

Wil je ook groeien?
Ik adviseer je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.