• 1 dagdeel (3,5 uur)

Impact Sessie Stress & Werkdruk

Omgaan met stress en werkdruk

Effectief omgaan met werkdruk en stress is cruciaal voor welzijn, werkplezier en prestaties. Het bevordert veerkracht, behoudt focus, en voorkomt burn-out klachten. In de steeds drukker wordende wereld is het van belang dat je weet hoe je controle houdt over je energie en emoties.

In deze impact sessie gaan we in op:

 • De werking van ons brein
 • Patronen in doen en denken
 • Hoe krijg je grip op je gedachten?
 • Hoe bestuur je je emoties?

Wil jij met het team samen iets leuks ondernemen, maar er wel een zinvolle ochtend of middag van maken? Met deze impact sessie garanderen wij een leerzame én waardevolle activiteit voor het hele team!

9.8

De beste opleider van Nederland!

Wat ga je leren?

Stress en werkdruk zijn niet alleen een gevolg van de buitenwereld, maar zijn ook gerelateerd aan jouw binnenwereld. Hoe denk jij? Welke gedachten helpen en welke gedachten niet? Kun jij veel piekeren of kun je makkelijk loslaten? Waar focus jij je op? Je leert hoe je brein functioneert en hoe je op eenvoudige manier grip krijgt op je gedachten.

Onze emoties komen snel tot stand en soms lijkt het of ze ons overkomen. Onderzoek toont aan dat emoties altijd een vast recept volgen. Tijdens de impact sessie leer je hoe je met vier knoppen jouw emotionele thermostaat in de stand kunt zetten die jij wil. Met eenvoudige ‘brain hacks’ heb jij weer snel de controle.

Voor wie?

Deze impact sessie is ontworpen om deelnemers inzicht en eenvoudige tools te geven om om te kunnen gaan met de druk en snelheid van het (bedrijfs)leven. Door inzicht en simpele technieken ben je in staat om controle te krijgen van je gedachten en emoties. In één dagdeel krijg je een schat aan informatie en vraag je je letterlijk af waarom je dit niet eerder hebt geleerd. Deze inzichten zijn praktisch en waardevol voor zowel op het werk als daarbuiten.

Wil jij met het team samen iets leuks ondernemen, maar er wel een zinvolle ochtend of middag van maken? Met deze impact sessie garanderen wij een leerzame én waardevolle activiteit voor het hele team!

Het resultaat

Onze sessies heten niet voor niets 'impact sessies'. In 3,5 uur maken wij serieus impact en stap je de deur uit met:

 • Inzicht over de werking van jouw brein.
 • Eenvoudige hulpmiddelen om jouw gedachten te sturen.
 • Tools om elk moment van de dag jouw emoties te kunnen beïnvloeden en je lekker te kunnen voelen.
 • Bewustwording over het deel dat jijzelf kunt beïnvloeden.
 • Kennis om druk en stress op het werk aan te kunnen pakken.
 • Een gemeenschappelijke taal binnen het team die waardevol is om elkaar te helpen en te ondersteunen.
 • Motivatie en enthousiasme om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw emoties!

Daarnaast krijg je een aantal ondersteunende materialen mee om op de werkplek verder aan de slag te gaan met de emotionele thermostaat.

Jezelf de Baas

Futloos, ontevreden of gewoon op zoek naar meer? Dan is het hoog tijd om jezelf weer de baas te worden. Kom in actie en regisseer je eigen leven. In dit boek leer je hoe je dat doet. Ontdek hoe je in elkaar zit. Waarom voel je je zoals je je voelt? Waarom kom je niet in actie?

Wil je ook groeien?
Ik adviseer je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.