Trainingen

Of je nu een individuele training, teamtraining of een maatwerktraject zoekt, je vindt het bij PER4MANCE. Bekijk hieronder ons trainingsaanbod en kies je training. Of neem contact op voor meer informatie.

 • 1

  Training Effectief Leiderschap (Slimmer Leidinggeven)

  Unieke vierdaagse leiderschapstraining. Leidinggeven is in essentie het beïnvloeden van gedrag. Een beter inzicht in drijfveren, teamprocessen en het eigen functioneren zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om op een authentieke manier het team naar betere resultaten te leiden.

 • 1

  Training Meewerkend Leidinggeven

  Praktijkgerichte driedaagse training voor coördinatoren, meewerkend leidinggevenden, eerste medewerkers en groepscoaches. Leidinggeven is in de kern het beïnvloeden van gedrag. Door meer inzicht in gedrag en het oefenen van vaardigheden wordt het mogelijk om op een natuurlijke manier het gedrag van collega’s te beïnvloeden.

 • 1

  Training Leiderschap en Teams

  Verdiepende driedaagse leiderschapstraining met focus op teamontwikkeling. Krijg inzicht in je eigen functioneren, het functioneren van jouw team en hoe jij het team positief kunt beïnvloeden. Verhoog de energie en verbeter de samenwerking om het team op het volgende niveau te brengen.

 • 7

  Training Persoonlijke Effectiviteit

  Intensieve driedaagse training en coaching. In de training worden eenvoudige handvatten en inzichten gedeeld om per direct weer met volle energie en kracht in het leven te staan. Door oud gedrag te doorbreken en door anders te denken en te doen, realiseer je blijvend nieuwe resultaten.

 • 7

  Training Persoonlijk Leiderschap

  Verdiepende driedaagse training en coaching. Persoonlijk leiderschap gaat over jou: hoe leid jij jezelf? Hoe bereik jij de resultaten die jij wilt? Hoe word jij de persoon die jij wil zijn? Hoe creëer je focus? De training is gericht op zelfreflectie, zodat inzichtelijk wordt op welke manier je je gewenste doelen kunt bereiken.

 • a

  Teamtrainingen (maatwerk)

  Als team betere samenwerking en betere resultaten? Teamtrainingen worden altijd op maat gemaakt en toegespitst op de specifieke behoeften binnen een organisatie of team. Aan samenwerking moet je samen werken!

 • a

  Training Teamontwikkeling in 66 dagen

  Met een gedegen en concreet stappenplan worden de bouwstenen van een succesvol team behandeld, ervaren en geïmplementeerd. De training richt zich op meer vertrouwen, eigenaarschap, werkplezier, verbinding en betere prestaties van het team.

 • 8

  Training Verandermanagement in de Praktijk (on the job support)

  Driedaagse training op maat gemaakt voor jouw organisatie. In deze training worden de volgende vragen beantwoord: waarom is veranderen zo lastig? Wat is de invloed van cultuur? Wie betrek je wanneer bij de verandering? Hoe haal je doelen in een veranderende organisatie? Hoe stel je een goed communicatie & transitieplan op?

De resultaten die deelnemers ervaren

PER4MANCE staat garant voor resultaat. Door onze trainingsaanpak krijg je nieuwe inzichten en motivatie om deze inzichten in de praktijk te brengen. Een greep uit de reacties van eerdere deelnemers:

"Geweldige training welke je inzicht geeft in de achtergronden en het ontstaan van verschillende typen mensen. Waarna je zelf gaat inzien hoe je daar het beste mee om kan gaan en deze mensen kan aansturen en beter kan maken. Vooral het inzicht dat jijzelf de alles bepalende factor bent in hoe dingen in je leven gaan is een verrijking. Dit geldt voor zowel privé als zakelijk. 
In een woord: GAAF!"

- Jan Loermans, Sr. Realization project manager

"Een training waarbij je van te voren denkt van wat kan ik verwachten? Maar integendeel deze training heeft me geholpen om meer uit me te halen wat ik zelf ooit uit me zou krijgen. Marcel gaf me zoveel handvaten die ik niet alleen in me werk maar zeker ook prive goed kan gebruiken. Nadenken over de toekomst doe je na deze training zeker, is het echt zo dat je dat niet kan. Iedereen kan het als je maar wilt. Nog nooit een training gehad die me zo liet nadenken over de toekomst maar zeker ook over het verleden. Ik kan het iedereen aanbevelen mocht je een goede training willen, dan bezoek je deze training waarbij Marcel iedereen zo weet te inspireren dat je die handvaten gelijk gaat gebruiken! " 

- Mario Moes, Werktuigkundige Voorbereiding NO bij EPZ

"Deze 4 daagse training is een ongekend positieve ervaring! Ik geef al 25 jaar leiding aan grote groepen mensen maar heb zo veel geleerd over mijzelf deze week met een hele fijne groep en inspirerende coaches. Mijn leven zal in positieve zin gaan veranderen. Super." 

- Henk Bakker, Productieleider

Bekijk meer ervaringen van deelnemers aan onze trainingen.

 

Meer weten?

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Neem contact met ons op, wij vertellen je graag meer.