Grote impact in korte tijd!

Overzicht
impact sessies

De sessies zijn energiek, leuk en interactief. Dit is de ideale manier om samen op een fijne en praktische manier te leren en te groeien. Vanuit dezelfde inzichten kunnen grote stappen worden gezet.

Ben jij op zoek naar een leuke sessie die impactvoller is dan karten of gezamenlijk hutten bouwen? Kies dan één van de onderstaande impact sessies:

Lees verder voor een korte toelichting van de inhoud of neem direct met ons contact op.

Bekijk al onze impact sessies:

Ik ben er helemaal klaar mee/voor

Het zou veel beter gaan in organisaties als iedereen ‘s ochtends fluitend aan de slag zou gaan. Helaas is dat niet overal het geval. We onderzochten de energiehuishouding van honderden organisaties en duizenden medewerkers en ontdekten de factoren die van invloed zijn op het werkplezier en de resultaten van het team. Eerlijk gezegd zijn de uitkomsten schokkend. Slechts 63% van het potentieel wordt benut en maar 1 op de 6 medewerkers doet ook echt wat hij leuk vindt.

Onze bevindingen zijn vastgelegd in de bestseller Ik ben er helemaal klaar mee. Vind jij dat het beter kan? Start dan nu met de Impact Sessies en breng de lessen uit het onderzoek in de praktijk!

In korte tijd een groot verschil

In korte teamsessies van 3,5 uur worden medewerkers geënthousiasmeerd om meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun werkplezier, de samenwerking met collega's en de resultaten die ze boeken. In plaats van wijzen naar elkaar, gaat het nu juist over: wat kun jij doen? 

De gemeenschappelijke taal die men krijgt na het volgen van de sessies, zorgt ervoor dat er daadwerkelijk in de praktijk een verandering tot stand komt. Onschuldige opmerkingen als: 'niet zo ventieltrekken, welke deurtje gaan we pakken?', of 'Kunnen we even een OEPS momentje pakken?' zijn een laagdrempelige manier om elkaar scherp te houden en feedback te geven.

Ondersteunende materialen

Ondersteund met diverse communicatiematerialen ontstaat een consistente boodschap die men niet snel zal vergeten. Voorbeeld materialen:

  • Posters
  • Memory joggers
  • Tips & tricks kaarten
  • Feedback & ontwikkelkaarten
  • Pennen / schrijfmateriaal
  • Vergaderhulpmiddelen

en nog veel meer...

Cultuurprogramma

Het is ook mogelijk om een volledig jaarprogramma samen te stellen uit de diverse sessies aangevuld met maatwerk die precies afgestemd zijn op de cultuur of ontwikkelingen in jouw organisatie. Ondersteund met een postercampagne, speciale gadgets en acties gedurende het jaar, ontstaat een ondersteunende campagne die de nieuwe manier van werken onderdeel maakt van de bedrijfscultuur.

De kracht van repetitie en de opbouw van de sessies en campagne zorgt dat de nieuwe manier van (samen)werken beklijft.

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?
We adviseren je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.