• 1 dagdeel (3,5 uur)

Impact Sessie - Werkplezier

Kan het leuker en beter?

Energie is de sleutel tot resultaat! De energie binnen de organisatie en binnen het team heeft direct invloed op de productiviteit en samenwerking. Ervaar in deze impact sessie hoe je direct invloed uitoefent op jouw energiebalans. Als bonus kom je ook nog eens vrolijk(er) thuis.

In deze impact sessie gaan we in op:

  • De energieformule
  • Hoe zit jij in je energie?
  • Vier type medewerkers
  • Keuzes maken en de invloed op emoties: welk deurtje pak jij?

Wil jij met het team samen iets leuks ondernemen, maar er wel een zinvolle ochtend of middag van maken? Met deze impact sessie garanderen wij een leerzame én energieke activiteit voor het hele team!

9.8

De beste opleider van Nederland!

Wat ga je leren?

Werkplezier en energie gaan hand in hand. Energie is de sleutel tot resultaat binnen iedere organisatie. Ontdek in deze impact sessie hoe het staat met de energie bij jezelf, binnen het team en binnen de organisatie. Je leert gedrag herkennen en vertalen naar de verschillende typen medewerkers, zoals bruistabletten en ventieltrekkers. Ook emoties bepaal je grotendeels zelf: door het principe van de 4 deurtjes creëer je zelf voortaan de emotie die jíj wilt ervaren.

In de impact sessie Werkplezier leer je aan welke knoppen je kunt draaien om de energie van jezelf en in het team te verhogen. Ben jij klaar voor meer werkplezier?  

Voor wie?

De impact sessie Werkplezier is speciaal ontworpen om in een korte tijd de energie omhoog te brengen bij medewerkers, teams en organisaties. In één dagdeel worden medewerkers gemotiveerd om meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen werkplezier én die van collega's. 

Wil jij met het team samen iets leuks ondernemen, maar er wel een zinvolle ochtend of middag van maken? Met deze impact sessie garanderen wij een leerzame én energieke activiteit voor het hele team! 

Het resultaat

Onze sessies heten niet voor niets 'impact sessies'. In 3,5 uur maken wij serieus impact en stap je de deur uit met:

  • Bewustwording van jouw eigen energie én het effect ervan op de organisatie en jouw team.
  • De vaardigheid om elkaars gedrag te (h)erkennen en te vertalen naar type medewerkers.
  • Een gemeenschappelijke taal binnen het team: dit zorgt ervoor dat er daadwerkelijk in de praktijk een verandering tot stand komt. Onschuldige opmerkingen als: 'Niet zo ventieltrekken,' of  'Welke deurtje gaan we pakken?', zijn een laagdrempelige manier om elkaar scherp te houden en feedback te geven.
  • Motivatie en enthousiasme om verantwoordelijkheid te nemen voor jouw eigen werkplezier én die van collega's!

Daarnaast krijg je een aantal ondersteunende materialen mee om op de werkplek verder aan de slag te gaan met energie en werkplezier.

Ik ben er helemaal klaar mee/voor

Het zou veel beter gaan in organisaties als iedereen ‘s ochtends fluitend aan de slag zou gaan. Helaas is dat niet overal het geval. We onderzochten de energiehuishouding van honderden organisaties en duizenden medewerkers en ontdekten de factoren die van invloed zijn op het werkplezier en de resultaten van het team. Eerlijk gezegd zijn de uitkomsten schokkend. Slechts 63% van het potentieel wordt benut en maar 1 op de 6 medewerkers doet ook echt wat hij leuk vindt.

Onze bevindingen zijn vastgelegd in de bestseller Ik ben er helemaal klaar mee. Vind jij dat het beter kan? Start dan nu met de Impact Sessies en breng de lessen uit het onderzoek in de praktijk!

Wil je ook groeien?
Ik adviseer je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.