Boeken

De trainers van Per4mance hebben de vele informatie en kennis vanuit de praktijk gebundeld in verschillende bestselllers:

  • Jezelf de Baas 
  • Slimmer leidinggeven 
  • Ik ben er helemaal klaar mee 
  • De Cultuurladder

Bekijk hieronder een overzicht van de boeken, lees meer over het boek. Wil jij één van deze boeken aanschaffen? Laat het ons weten!

De cultuurladder

In dit boek leer je hoe je cultuur praktisch, meetbaar en uitvoerbaar maakt aan de hand van een eenvoudig model: de Cultuurladder. Door in kaart te brengen op welk niveau je organisatie/team zich bevindt en naar welk niveau je toe wilt, kun je concrete stappen zetten op het gebied van leiderschaps- en teamontwikkeling.

Jezelf de Baas

Futloos, ontevreden of gewoon op zoek naar meer? Dan is het hoog tijd om jezelf weer de baas te worden. Kom in actie en regisseer je eigen leven. In dit boek leer je hoe je dat doet. Ontdek hoe je in elkaar zit. Waarom voel je je zoals je je voelt? Waarom kom je niet in actie?

Ik ben er helemaal klaar mee

Hoe goed zou het op jouw werk gaan als iedereen 's ochtend fluitend aan de slag zou gaan? Veel beter, stellen de auteurs. Ze onderzochten de energiehuishouding van honderden organisaties en ontdekten onverwachte factoren die van invloed zijn op het werkplezier van medewerkers en hun resultaten.

Slimmer leidinggeven

Waarom reageren medewerkers soms anders dan je verwacht? Waarom draait het team de ene keer soepel en de andere keer stroef? Hoe stuur je effectief op het gewenste gedrag? Hoe krijg je medewerkers meer betrokken bij de resultaten? In dit boek vind je antwoorden op al deze vragen en meer slimme tools.