Voor duurzaam ondernemen

Bedrijfsbegeleiding

De continu veranderende omstandigheden dwingen je voortdurend tot het maken van keuzes. Concurrentie, maar ook afspraken met investeerders of nieuwe overheidsmaatregelen maken dat je als organisatie in beweging moet blijven. Met bedrijfsbegeleiding van PER4MANCE werk je aan duurzaam succes voor continuïteit, ontwikkeling en groei van je organisatie.

 

Effectief veranderen

Ondernemen is topsport; groeien, vernieuwen en flexibel bewegen zijn belangrijke elementen die grote impact hebben op de hoogte van je prestaties. Door invloeden van buiten, maar ook gedreven door gezonde ambities, leg je de lat steeds hoger. Met bedrijfsbegeleiding van PER4MANCE zorg je dat veranderingen behapbaar en effectief blijven. Wat je van ons mag verwachten is:

  • helder onderbouwd en uitvoerbaar advies
  • faciliteren van de implementatie van de voorgestelde oplossingen
  • praktische aanpak met duidelijke stappen

Met inzicht, vaardigheden en de nodige energie helpen we je het maximale uit je organisatie te halen, op weg naar duurzaam succes. Maak kennis met ons of vraag gelijk een kennismakingsgesprek aan.

Over PER4MANCE

 

Specifieke aanpak voor jouw organisatie

Een aanpak voor jouw organisatievraagstuk werkt alleen als deze past bij de cultuur, manier van werken en de energie van medewerkers en leidinggevenden van je organisatie. Bedrijfsbegeleiding van PER4MANCE staat voor:

  • inzicht in jouw organisatiegedrag
  • een bij jouw organisatie passende aanpak van groei, vernieuwen en flexibiliteit 
  • veel praktische en no-nonsense oplossingen

Wij kijken altijd naar een strategie voor langere termijn. Hoe zorg je voor een blijvend vitale organisatie, effectief resultaat en wat betekent dat voor de beleving van je medewerkers? Welke drijfveren kunnen we -of moeten we zelfs- activeren voor duurzaam resultaat?

Is dit een aanpak die bij jou past en biedt het kansen voor jouw organisatie? Meld je dan nu aan voor een kennismakingsgesprek.

Kennismakingsgesprek aanvragen

 

Wij begeleiden vanuit de praktijk

Onze aanpak komt niet uit een boekje. Door jarenlange ervaring, toegang tot internationaal beschikbare kennis en de enorme diversiteit aan opdrachten die we hebben uitgevoerd, is onze werkwijze er vooral een uit de praktijk. Wij focussen op mensen en hun gedrag. In onze gesprekken kun je rekenen op:

  • uitleg over menselijk gedrag, met name in veranderende situaties
  • inzicht in het proces van visie naar het behalen van doelen
  • leren van vaardigheden om problemen op te lossen, samen te werken en te communiceren

Wij hebben in onze werkwijze maar één doel: medewerkers in beweging zetten. Zij zijn de belangrijkste succesfactor. Door ze te begeleiden met kennis en vaardigheden blijft groeien en vernieuwen behapbaar en effectief. En dat geeft energie.

 

Meer informatie?

Wil je weten wat PER4MANCE voor jouw organisatie kan betekenen? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Bekijk ook onze mogelijkheden voor coaching en leiderschapstrainingen: Persoonlijke Effectiviteit, Effectief Leiderschap, Persoonlijk Leiderschap, Meewerkend Leidinggeven, Verandermanagement in de Praktijk en teamtrainingen. Bekijk alle trainingen.

GRATIS Ebook

Schrijf je in voor de PER4MANCE updates en ontvang per direct het gratis Ebook 'Hoe organisaties effectief kunnen veranderen'.

dit veld niet invullen s.v.p.