Download gratis Ebook

De zes niveaus van leiderschap

In dit e-book vind je een model om te bepalen op welk niveau leidinggevenden actief zijn. Hoe hoger het niveau, hoe hoger de motivatie en energie van medewerkers. Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je krijgt direct toegang tot het gratis e-book!

Na het lezen van dit gratis e-book…

  • Heb je meer inzicht in de verschillende niveaus van leiderschap.
  • Weet jij wat er nodig is om jouw manier van leidinggeven te verbeteren.
  • Weet jij welke stappen je kunt zetten om een niveau te kunnen stijgen als leidinggevende.
  • Ben je alert op de valkuilen per stijl van leidinggeven.

Verdiep je nog verder in het onderwerp 'Leiderschap' met onze trainingen

Denk jij na het lezen van het Ebook 'De zes niveaus van leiderschap' dat je nog wel een niveau kan stijgen? Kijk dan eens naar onze trainingen Effectief Leiderschap en Coachend Leiderschap. In deze trainingen ontdek je op praktische wijze hoe je meer uit jouw team kunt halen, het potentieel van jouw medewerkers verhoogt en hoe je meer energie in jouw team krijgt.

Over de auteurs

Marcel van Wiggen, Gerard Vriens en Frits Galle zijn managing partner, trainer, coach en adviseur bij Per4mance. Samen met het enthousiaste Per4mance team is het hun missie om individuen, teams en organisaties te inspireren om met volle energie het maximale uit zichzelf te halen.

Wil je ook groeien in leiderschap?

Ontdek in dit gratis ebook wat de verbeterstappen zijn om een niveau te kunnen stijgen als leidinggevende en verhoog de motivatie van je medewerkers! Wil je verder groeien als leidinggevende en weten hoe wij daarbij kunnen helpen? Neem gerust contact op met ons en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!

 

Ebook aanvragen

Direct in jouw mail