Ondernemen is topsport!

Overzicht organisatie ontwikkeling

PER4MANCE beschikt over verschillende mogelijkheden om organisaties te begeleiden:

  • Training
  • Bedrijfsbegeleiding
  • Outplacement
  • Management ontwikkeling

Hieronder wordt elke optie kort toegelicht. Neem contact met ons op voor het beste advies.

 

Training

Sta je aan de vooravond van een grote verandering die goed begeleid moet worden? Wil jij de transitie begeleiders of change managers zo goed mogelijk beslagen ten ijs laten komen?

  • Training Verandermanagement in de Praktijk (on the job support): training op maat gemaakt voor jouw organisatie. In deze training worden de volgende vragen beantwoord: Hoe ga je om met weerstand? Hoe haal je doelen in een veranderende organisatie? Hoe stel je een goed communicatie & transitieplan op?

  • Maatwerk trainingen: trainingen die op maat worden gemaakt en toegespitst worden op de specifieke uitdagingen van jouw organisatie, zodat de transitie begeleiders optimaal ondersteund worden. 

Neem contact met ons op om samen het optimale programma te ontwikkelen voor jouw situatie.

Neem nu contact op!

 

Bedrijfsbegeleiding

Heb je te maken met een snel groeiende organisatie of sta je aan de vooravond van een grote organisatieverandering? Laat je begeleiden door de experts van PER4MANCE die ervaring hebben met het opschalen van organisaties, bedrijfssluitingen en het begeleiden van grote verandertrajecten. Leer van hun ervaringen op het gebied van verandermanagement, communicatie, omgaan met weerstand en samenwerking met betrokken partijen zoals OR en vakbonden. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Lees hier verder.

 

Outplacement

Heb jij te maken met een reorganisatie waardoor je afscheid moet nemen van medewerkers? Bied je medewerkers de beste ondersteuning die mogelijk is in de transitie naar een nieuwe baan. Bij PER4MANCE staat het belang van de individuele medewerkers voorop. Na de verwerkingsfase ondersteunen wij de medewerkers om met een frisse blik op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Wij hebben een uitgebreide ervaring, zoals het begeleiden van een bedrijfssluiting met meer dan 1700 medewerkers, en beschikken over goede connecties met diverse partijen in de markt. Indien gewenst kunnen we het gehele proces ontzorgen.

Neem nu contact op!

 

Management ontwikkeling

Medewerkers en management bepalen het succes van organisaties. Met meer inzicht in ontwikkelkansen van managers kun je nog beter sturen op groei en succes en een organisatie bouwen die optimaal presteert. PER4MANCE heeft een strategisch samenwerkingsverband met XPRO2 een organisatie met een op data gebaseerd integraal (missie en visie) High Performance programma. Met behulp van diverse parameters maakt het programma, in één totaal overzicht, de status van leiderschap, cultuur, performance, potentieel en succession planning inzichtelijk. Aan de hand van een ontwikkeling- en interventiematrix wordt beweging gecreëerd. Het programma biedt tevens inzicht in het leiderschapsniveau binnen de organisatie en de concrete doorvertaling in cultuur. Beide partijen maken gebruik van een gemeenschappelijke taal, waardoor programma's naadloos aansluiten.

Neem nu contact op!