Regisseer je eigen leven!

JEZELF de BAAS

Futloos, ontevreden of gewoon op zoek naar meer? Dan is het hoog tijd om jezelf weer de baas te worden. Kom in actie en regisseer je eigen leven. In dit boek leer je hoe je dat doet.

 

Durf jij jezelf te veranderen?

In ‘Jezelf de baas’ vind je veel confronterende vragen, die jou helpen te veranderen. Durf jij het aan om jezelf te veranderen?

  • Ontdek hoe je in elkaar zit. Waarom voel je je zoals je je voelt? Waarom kom je niet in actie?
  • Draai aan de juiste knoppen. Hoe krijg je meer energie en rust? Hoe word je zekerder?
  • Ontdek hoe je structurele veranderingen in gang kunt zetten en houden.

Met de praktische inzichten in dit boek, gebaseerd op actuele psychologische en neurologische  inzichten, kun je vandaag nog aan de slag.

Bekijk de video’s en maak alle oefeningen in het gratis werkboek en ben weer snel eigen baas.

Gratis werkboek aanvragen

 

Uit het boek

Een paar voorproefjes uit het boek:

'De resultaten die we boeken worden niet bepaald door ons karakter. Verander je dagelijkse gedrag en je verandert automatisch je gewoontes, karakter en uiteindelijke bestemming. En als jij verandert, zul je zien dat ook de omgeving verandert. Anderen zullen anders op je reageren, met je omgaan en naar je kijken. Wil jij andere resultaten? Dan start het dus altijd bij jou!'

'Als je je beter wilt voelen is het belangrijk om boven je instincten uit te stijgen. Je moet letterlijk je brein trainen om positief te denken, op een andere manier te kijken, op een andere manier met ‘risico’s’ om te gaan. Positief zijn, uit je comfortzone komen en gelukkig zijn, kost gewoonweg tijd en inzet!'

'Moeilijke situaties hebben je vaak krachtiger, zelfstandiger of juist meer medelevend gemaakt. Misschien zijn problemen wel gewoon bedoeld om ons te laten leren en te laten groeien tot de persoon die we kunnen zijn. Stel je voor dat je problemen op die manier zou bekijken: welke invloed heeft dat op de betekenis die je geeft en de gevoelens die je oproept?'

Lees de recensies of bestel het boek direct online bij bol.com,  managementboek.nl of als e-book bij iTunes.

 

Volg de bijbehorende trainingen

De onderwerpen uit het boek sluiten aan bij onze trainingen Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijk Leiderschap.

Persoonlijke Effectiviteit

In de training delen we eenvoudige handvaten en inzichten om per direct weer met volle energie en kracht in het leven te staan. Door oud gedrag te doorbreken en door anders te denken en te doen, realiseer je blijvend nieuwe resultaten. 

Naar training Persoonlijke Effectiviteit

Persoonlijk Leiderschap

Je krijgt in deze training inzichten, tools en een boost aan energie om jouw doelen te kunnen bereiken. Je leert het roer in eigen handen te nemen, sturing te geven aan je werk en privéleven. Lees meer over het programma en de ervaringen van deelnemers.

Naar training Persoonlijk Leiderschap

Durf jij de uitdaging en confrontatie met jezelf aan? Wil jij echt met het boek aan de slag? En wil je nog meer uit jezelf halen door het volgen van een training? Informeer naar de mogelijkheden. Wij doen je graag een passend aanbod.

Neem contact op!

Download het gratis werkboek!