JEZELF de BAAS

Futloos, ontevreden of gewoon op zoek naar meer? Dan is het hoog tijd om jezelf weer de baas te worden. Kom in actie en regisseer je eigen leven. In dit boek leer je hoe je dat doet. Ontdek hoe je in elkaar zit. Waarom voel je je zoals je je voelt? Waarom kom je niet in actie?

JEZELF de BAAS bereikte de top 100 van Managementboek.nl en inspireerde al veel lezers.

Lees verder of bestel direct het boek!

Durf jij jezelf te veranderen?

In ‘Jezelf de baas’ vind je veel confronterende vragen, die jou helpen te veranderen. Durf jij het aan om jezelf te veranderen?

 • Ontdek hoe je in elkaar zit. Waarom voel je je zoals je je voelt? Waarom kom je niet in actie?
 • Draai aan de juiste knoppen. Hoe krijg je meer energie en rust? Hoe word je zekerder?
 • Ontdek hoe je structurele veranderingen in gang kunt zetten en houden.

Met de praktische inzichten in dit boek, gebaseerd op actuele psychologische en neurologische  inzichten, kun je vandaag nog aan de slag.

Bekijk de video’s en maak alle oefeningen in het gratis werkboek en ben weer snel eigen baas.

Enkele recensies
over het boek

 • Wat is er nou vanzelfsprekender als weten wie je bent? Dat dacht ik ook, totdat ik dit boek van mijn vriendin kreeg. Ik vond het leuk en confronterend om te lezen hoe en waarom we onze keuzes maken. En later in het boek staan manieren om ze te beïnvloeden. De stof word duidelijk uitgelegd, en door middel van ..Lees meer

  Wat is er nou vanzelfsprekender als weten wie je bent? Dat dacht ik ook, totdat ik dit boek van mijn vriendin kreeg. Ik vond het leuk en confronterend om te lezen hoe en waarom we onze keuzes maken. En later in het boek staan manieren om ze te beïnvloeden. De stof word duidelijk uitgelegd, en door middel van opdrachten en filmpjes ga je er wat dieper op in. Het boek leest lekker weg en is een aanrader voor eigenlijk iedereen, want wie is er nou niet ontevreden geweest met zijn situatie en wist niet hoe je het aan moest pakken. Jezelf de baas is een leuk boek om te lezen, en je kan er nog wat van leren ook.

  ..Lees minder
  M. Hoogeveen Boek Jezelf de Baas
 • Een helder beschreven boek waarin je stap voor stap meegenomen wordt in je eigen groei. Door het maken van de opdrachten en verder in te zoomen in alles wat er in je leven plaatst vindt, leer je jezelf veel beter kennen. Je leert je eigen patronen, denkwijze en overtuigingen kennen. Daarnaast weet je ook hoe je ..Lees meer

  Een helder beschreven boek waarin je stap voor stap meegenomen wordt in je eigen groei. Door het maken van de opdrachten en verder in te zoomen in alles wat er in je leven plaatst vindt, leer je jezelf veel beter kennen. Je leert je eigen patronen, denkwijze en overtuigingen kennen. Daarnaast weet je ook hoe je de zaken die niet meer voor je werken te veranderen. Kortom, kopen, lezen, doen en groeien!

  ..Lees minder
  S. Mohebbi Boek Jezelf de Baas
 • Het is geen boek dat je in een adem uitleest, maar een boek dat je blijft lezen! Van het begin tot het einde wordt je meegenomen op een persoonlijke ontdekkingsreis. De combinatie met het werkboek maakt dat je daadwerkelijk nadenkt over wat je leest en zorgt ervoor dat je hierbij stilstaat. Het geeft het boek ..Lees meer

  Het is geen boek dat je in een adem uitleest, maar een boek dat je blijft lezen! Van het begin tot het einde wordt je meegenomen op een persoonlijke ontdekkingsreis. De combinatie met het werkboek maakt dat je daadwerkelijk nadenkt over wat je leest en zorgt ervoor dat je hierbij stilstaat. Het geeft het boek dé extra dimensie waardoor het zich onderscheidt. De aanvullende filmfragmenten ondersteunen de verschillende secties van het boek op een uitstekende manier; emotioneel, komisch of informatief en altijd inspirerend. Door de tijd te nemen om door het boek, werkboek en de filmfragmenten te gaan heb ik de tijd genomen om aan mijzelf te werken.

  ..Lees minder
  P. van Os Boek Jezelf de Baas

Volg de bijbehorende trainingen

De onderwerpen uit het boek sluiten aan bij onze trainingen Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijk Leiderschap.

Persoonlijke Effectiviteit
In de training delen we eenvoudige handvaten en inzichten om per direct weer met volle energie en kracht in het leven te staan. Door oud gedrag te doorbreken en door anders te denken en te doen, realiseer je blijvend nieuwe resultaten. 
Naar training Persoonlijke Effectiviteit >

Persoonlijk Leiderschap
Je krijgt in deze training inzichten, tools en een boost aan energie om jouw doelen te kunnen bereiken. Je leert het roer in eigen handen te nemen, sturing te geven aan je werk en privéleven. Lees meer over het programma en de ervaringen van deelnemers.
Naar training Persoonlijk Leiderschap >

Wil je ook groeien?
Ik adviseer je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.