Met minder moeite, betere resultaten

Slimmer Leidingeven

Waarom reageren medewerkers soms anders dan je verwacht? Waarom draait het team de ene keer soepel en de andere keer stroef? Hoe stuur je effectief op het gewenste gedrag? Hoe krijg je medewerkers meer betrokken bij de resultaten? In dit boek vind je antwoorden op al deze vragen en meer slimme tools.

 

Met minder moeite, betere resultaten

Gebruikmakend van psychologie, praktijkvoorbeelden en eenvoudige tools beschrijft trainer en coach Marcel van Wiggen hoe je als leidinggevende slimmer en effectiever te werk gaat. Wat kun je verwachten?

  • een handboek voor beginnende leidinggevenden en voor ervaren managers
  • een andere, verrassende kijk op leidinggeven
  • direct toepasbare tips en inzichten om met minder moeite betere resultaten te boeken

Slimmer leidinggeven staat centraal in de aanpak van Marcel en de andere trainers en coaches van PER4MANCE. Leer ons beter kennen.

Over PER4MANCE

 

Herkenbaar en inspirerend

Leidinggeven gaat over het beïnvloeden van gedrag. Hoe je omgaat met je medewerkers – motiveren, confronteren, inspireren, waarderen, communiceren – en hoe je daar effectief in kunt zijn. Het boek gaat hier uitgebreid op in.

Slimmer Leidinggeven bereikte de top 10 van Managementboek.nl en inspireerde al veel deelnemers.

" Slimmer Leidinggeven een praktisch en makkelijk te lezen boek. Een boek vol inzichten en makkelijk toe te passen voorbeelden. Dit is een boek dat je eerst een keer helemaal leest en vervolgens met enige regelmaat er even bij pakt om een bepaald onderwerp weer even terug te lezen. Na ieder hoofdstuk krijg je de kriebels om er iets mee te gaan doen.’’

- M. Creemers

" Een zeer praktisch boek voor eigenlijk iedereen op de werkvloer die zich interesseert voor gedragHoe stuur je effectief op het gewenste gedrag? Het boek Slimmer Leidinggeven van PER4MANCE geeft je het antwoord! van medewerkers. Ik ben sinds kort leidinggevende en heb veel handige tips en informatie uit dit boek direct in de praktijk toe kunnen passen. Ook heb ik door het boek andere leidinggevenden en medewerkers kunnen analyseren, erg handig! De behandelde praktijk-voorbeelden zijn voor mij heel herkenbaar.’’

- B. de Voer

" Het boek geeft je inzicht in je medewerkers en in jezelf. Maak er voor jezelf een doe boek van net als ik en je zult versteld staan van de resultaten, met minder moeite betere resultaten of in mijn woorden: "meer doen met dezelfde energie". Het boek is een echte aanrader voor elke leidinggevende en je houdt meer energie over om te doen wat leidinggeven echt leuk maakt, het beste uit jezelf en je medewerkers halen.’’

-R. de Kooker

Lees de recensies of bestel het boek direct online bij bol.com, managementboek.nl of als e-book bij iTunes, Google Play of via uw boekenwinkel.

 

Volg ook de training Effectief Leiderschap

Slimmer leidinggeven leer je ook met onze training Effectief Leiderschap. Deze sluit perfect aan op het boek. Je krijgt dan:

  • een groepstraining van 4 aaneengesloten dagen
  • voor beginnende en ervaren leidinggevenden, projectleiders en managers
  • geschikt voor diverse branches in de profit- en non-profit-sector

‘’Deze training was anders dan alle andere. In hoog tempo langs verschillende managementtheorieën maar door de reflectiemomenten komt het binnen en blijft het hangen. Daar heb je dus wat aan! Het doet ertoe en het gaat ergens om. Energiek, inspirerend, onconventioneel, confronterend en gelukkig ook met veel humor. Absolute aanrader!"

-Remko Ouwehand, Directeur ROC West-Brabant

Ben je geïnteresseerd in deze training? Bekijk het programma en meer recensies of vraag direct de brochure aan.

Naar training Effectief Leidinggeven

Slimmer Leidinggeven