Aan samenwerken moet je samen werken!

Overzicht team ontwikkeling

PER4MANCE beschikt over verschillende mogelijkheden om teams te begeleiden:

  • Training
  • Coaching
  • Team energie check
  • Team modules (3 uur) / jaarprogramma

Hieronder wordt elke optie kort toegelicht. Neem contact met ons op voor het beste advies.

 

Training

Wil je de samenwerking verbeteren of bijvoorbeeld de resultaatgerichtheid vergroten? Bekijk onze mogelijkheden:

  • Teamtrainingen (maatwerk): trainingen die op maat worden gemaakt en toegespitst worden op de specifieke uitdagingen van jouw team en omgeving. Bekijk de diverse mogelijkheden en voorbeelden.

  • Teamontwikkeling in 66 dagen: in een gedegen en concreet stappenplan worden de bouwstenen van een succesvol team behandeld, ervaren en in 66 dagen geïmplementeerd.

  • Communicatie training: PER4MANCE is officieel gecertificeerd voor het gebruik van de DISC methode en is een gecertificeerd Mapstell guide. Deze tools zijn uitstekend om snel een beeld te krijgen van de verschillende gedragsstijlen en communicatiestijlen in je team.

Neem contact met ons op om samen het optimale programma te ontwikkelen voor jouw team.

Neem nu contact op!

 

Coaching

Er zijn diverse mogelijkheden:

  • On the job team coaching: ontvang feedback en tips tijdens het samenwerken of in de vergadering. Doorbreek lastige patronen ter plekke.
  • Strategische & HR advisering: laat je adviseren door onze experts op strategisch en HR gebied, zodat alle facetten worden meegenomen bij belangrijke beslissingen.
  • MT begeleiding: zorg voor het optimaal functioneren van het management team door gebruik te maken van een teamcoach die met name bij hoge druk een verfrissende kijk kan toevoegen.

De trainers en coaches van PER4MANCE putten in hun aanpak uit jarenlange praktijkervaring en kennis van psychologie en gedrag. Ze zijn allen leidinggevenden geweest in verschillende organisaties en op diverse niveaus en hebben ervaring met honderden organisaties en bedrijfsculturen. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen?

Neem nu contact op!

 

Team energie check

Breng in kaart hoe het is gesteld met de energie en de samenwerking tussen teamleden. Waar ontstaan eventuele energie lekkages en hoe zorg je ervoor dat het team aan energie wint? Hoe scoort het team op de zeven stappen naar een excellent team? Door middel van een enquête beoordelen de teamleden elkaar (of andere teams/afdelingen) op de mate van samenwerking en prestaties. Durf jij het echte gesprek aan te gaan?

Download de brochure

 

Team modules (3 uur) / jaarprogramma

In leuke, energieke en interactieve sessies van 3 uur gaan teams met elkaar aan de slag om motivatie, werkplezier en samenwerking bespreekbaar te maken. Van het identificeren van de ventieltrekkers, het elkaar aanspreken op gedrag en houding tot het verbeteren van de onderlinge samenwerking en resultaten. Ondersteund met posters en andere communicatiematerialen, ontwikkeld door de bekende tekenaar Hein de Kort, ontstaat een ondersteunende campagne die de nieuwe manier van werken onderdeel maakt van de bedrijfscultuur. 

Download de brochure