Met minder moeite, betere resultaten

Overzicht leiderschap ontwikkeling

PER4MANCE beschikt over verschillende mogelijkheden om je te begeleiden in je ontwikkeling:

  • Training
  • Coaching
  • Leiderschap energie check
  • Incompany trajecten

Hieronder wordt elke optie kort toegelicht. Neem contact met ons op voor het beste advies.

 

Training

Bekijk onze unieke trainingen die jaar op jaar uit meer dan zeven duizend aanbieders worden verkozen tot de beste management trainingen van Nederland.

De training Effectief Leiderschap en Meewerkend Leidinggeven sluiten op elkaar aan, zodat verschillende niveaus in een organisatie dezelfde filosofie en taal hanteren. Alle trainingen worden ondersteund met literatuur, memory joggers, actieplannen en bij afronding ontvangen de deelnemers de bestsellers 'Slimmer Leidinggeven' of 'Ik ben er helemaal klaar mee'.

 

Coaching

Wil jij van gedachten wisselen of klankborden met een ervaren coach? Wil jij tips om in de praktijk snel een verandering te kunnen doorvoeren? Ben jij ambitieus en wil je je versneld ontwikkelen? De trainers en coaches van PER4MANCE putten in hun aanpak uit jarenlange praktijkervaring, proceskennis en kennis van psychologie en gedrag. Ze zijn allen leidinggevenden geweest in verschillende organisaties en op diverse niveaus. Daarnaast hebben zij ervaring met honderden organisaties en bedrijfsculturen.

Neem nu contact op!

 

Leiderschap energie check

Wil je weten of het jou lukt om medewerkers te motiveren en hun potentieel maximaal te benutten? Wil jij leren hoe en waar je kunt verbeteren?  De leiderschap energie check komt tot stand door een enquête uit te zetten onder jouw directe medewerkers. De vragenlijst is gebaseerd op de 6 niveaus van leiderschap. Met behulp van de uitkomsten krijg je een goed beeld van jouw huidige niveau van leidinggeven, je sterke punten en mogelijke ontwikkelpunten. 

Een eenvoudige tool om snel helder te krijgen op welke gebieden je effectiever kunt zijn!

Download de brochure

 

Incompany trajecten

Ben jij op zoek naar een leiderschapsprogramma om de totale organisatie op het volgende niveau te brengen? PER4MANCE biedt maatwerk programma's aan op zowel nationaal als internationaal niveau. Van korte trajecten tot jaarprogramma's ondersteund met literatuur, projectopdrachten, live Webinars en persoonlijke coaching. Door onze uitgebreide internationale ervaring zijn we in staat om programma's af te stemmen op de verschillende culturen. Bezoek ook onze internationale Engelstalige website.

Neem contact met ons op om samen het optimale programma samen te stellen voor de specifieke uitdagingen in jullie organisatie.

Neem nu contact op!