Trainingen

Als team verantwoordelijk voor ieders veiligheid

Groei in veiligheid door leiderschap

Veilig werken start met goed voorbeeldgedrag, immers goed voorbeeld doet volgen. Iedereen in het team heeft dus invloed op hoe veilig er gewerkt wordt, zowel medewerkers als leidinggevenden.  

 

Een succesvol team kenmerkt zich onder andere door vertrouwen als basis, praktische spelregels en het samen vieren van successen. Iedereen wil graag met plezier naar het werk komen en aan het eind van de dag veilig naar huis gaan. Als dat lukt wint iedereen. 

Maak van jouw team een succesvol team: 

  • Hoe we naar het werk gaan en hoeveel energie dit kost of oplevert is per persoon verschillend, hoe is dit in jouw team?   
  • Je hebt altijd een keuze en direct invloed op het resultaat daarvan. Ga jij voor beperkend, frustratie, tevredenheid of trots?  
  • In 7 stappen naar een succesvol team, wat is jullie volgende stap?  
  • Jullie Safety statement met blijvend effect uitvoeren in de praktijk.

 

Cr8 Safety en Per4mance geven samen deze training, dit zorgt voor een sterke combinatie van vakinhoudelijke kennis over veiligheid en het ontwikkelen van een succesvol team. 

Het aanpakken van de veiligheidsontwikkeling binnen organisaties is maatwerk. Samen met de organisatie kijken we naar de behoeftes en vraagstukken die er zijn, zodat we een juiste aanpak en relevante inhoud van de training aan kunnen bieden.

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op!

Mis niet langer onze impactvolle tips & inspiratie!
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief