Download gratis Ebook!

Hoe krijg je grip op je gedachten

Het e-book 'Hoe krijg je grip op je gedachten' gaat over focus. Met 'focus' wordt bedoeld: datgene waar jij op let en waar jij aan denkt. Ontdek hoe een verandering van je focus direct een verandering van je emoties teweeg kan brengen. Met praktische voorbeelden en herkenbare situaties leer je jezelf de juiste vragen te stellen die helpen om grip op je gedachten te krijgen.

Vul hieronder je naam en e-mailadres in en je krijgt direct toegang tot het gratis e-book!

Na het lezen van dit gratis e-book…

  • Ontdek je de invloed van focus op jouw emoties
  • Leer je hoe je de focus kan veranderen en zo lekkerder in je vel komt te zitten
  • Formuleer je de juiste ´hoe-vragen' voor jezelf
  • Krijg je meer grip op jouw gedachten!

Verdiep je nog verder in jouw persoonlijke ontwikkeling met onze trainingen

Het is onze passie om je te inspireren en je verder te laten groeien. Wil je na het lezen van dit e-book nog meer tips voor persoonlijke groei? Bekijk dan eens het boek Jezelf de Baas

Wil je echt grote stappen maken? Wil je actief aan de slag en snel resultaat? Kijk dan eens naar onze mogelijkheden op het gebied van Persoonlijke Ontwikkeling en vooral naar onze training Persoonlijke Effectiviteit. In de training worden eenvoudige handvatten en inzichten gedeeld om per direct met volle energie en kracht in het leven te staan. Door oud gedrag te doorbreken en door anders te denken en te doen, realiseer je blijvend nieuwe resultaten.

Coaching bij Per4mance

Wist je dat wij ook coachtrajecten aanbieden? Met coaching leer je fris tegen jezelf aankijken en nieuwe stappen te zetten. Een coachingstraject is een investering in jezelf, zowel privé als voor je carrière. Bekijk hier onze coaching mogelijkheden.

Over de auteur

Marcel van Wiggen is de oprichter van Per4mance en actief als trainer, coach, adviseur en schrijver. Samen met het enthousiaste team van Per4mance is het zijn missie om individuen, teams en organisaties te inspireren om met volle energie het maximale uit zichzelf te halen.

Wil je ook groeien? Wij helpen je graag op weg!

Stappen zetten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling kan soms spannend zijn. Want je wilt veranderen, maar hoe ga je dat aanpakken? Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen vergroten? Hoe kan ik nog meer werkplezier ervaren? Hoe ga ik me elke dag relaxt voelen? Ontdek wat Per4mance voor je kan betekenen voor jou als individu en wordt effectiever, zowel privé als op het werk! Neem gerust contact met ons en vraag een persoonlijk gesprek aan.

 

Hoe krijg je grip op je gedachten?