• € 275,-

MapStell Personal Map

Bij MapsTell worden persoonlijke gedragsstijlen letterlijk in kaart gebracht. Deze gedragsstijlen zijn verwerkt in de zestien PersonalMaps die samen de Wereld van Verschil vormen. Je ontvangt een persoonlijke landkaart die aangeeft hoe jij jezelf ziet maar ook hoe anderen jou zien.

9.8

De beste opleider van Nederland!

Ontdek de wereld van verschil

Na het invullen van een online enquête in (10 minuten) ontvang je je eigen persoonlijke landkaart in de wereld van verschil. De namen van de steden, bergen en rivieren in deze wereld, vertellen van alles over jouw gedrag.

De kaart nodigt uit om op ontdekking te gaan naar je eigen gedrag en vervolgens, over de grenzen van de hokjes, letterlijk in de wereld van een ander te stappen. 

Met je persoonlijke kaart in de hand start je aan een reis die je brengt naar het optimaal benutten van talent, betere samenwerking, effectieve teams tot het realiseren van organisatiedoelstellingen.

Inzichten die leiden
tot verandering

Het rapport van MapsTell is gebaseerd op het DISC model. Dit model is verrijkt door hier een extra laag aan toe te voegen: de Wereld van Verschil.

Op een hele creatieve manier leer je veel van jezelf. Wat te denken van de landen 'Hoe anderen naar jou kijken' of de steden met gedragingen die jij eigenlijk vaker zou mogen bezoeken. En wat zou eigenlijk jouw hoofdstad of best ontwikkelde kwaliteit zijn?

Met MapsTell krijg je een eigentijds, positief en impactvol alternatief voor lange (en vaak ietwat complexe en saaie) rapporten. Met een glimlach leer je nu eenmaal sneller.

Waar sta jij op de kaart?

Ontdek jouw persoonlijke stijl en de manier waarop je jezelf beter op de kaart kunt zetten. Leer makkelijker de afstanden te overbruggen en contact te maken en te houden met collega's en klanten. 

De uitgebreide landkaart helpt jou:

  • Bij het opdoen van zelfkennis
  • Voor verdieping van inzicht in sterke en zwakke kanten
  • Ter verbetering van communicatie

Het rapport met daarin jouw Persoonlijke Landkaart wordt uitgebreid besproken met een gecertificeerde coach die je helpt om met de juiste ontwikkelpunten aan de slag te gaan.