Referenties

Onze klanten spreken
voor ons

Benieuwd wat klanten van onze trainingen vinden? Hier lees je verschillende reacties van klanten die onze manier van werken, coachen en trainen hebben ervaren. Bij diverse personen is het mogelijk om via LinkedIn in contact te komen. Daarnaast vind je hier quotes en spontane reacties, waar klanten de langetermijnresultaten van hun acties en ervaringen delen. Laat je overtuigen!

 • Sluit perfect aan bij de persoonlijke effectiviteits training. Zeer leerzame training. Goede handvaten gekregen. Energieke trainers. De locatie is perfect voor deze training. Zeer goed verzorgd. De dagen waren goed van lengte, en de stof werd duidelijk behandeld en onderbouwd met praktische voorbeelden. Ruimte voor herhaling en interactie was zeer goed.

  Sluit perfect aan bij de persoonlijke effectiviteits training. Zeer leerzame training. Goede handvaten gekregen. Energieke trainers. De locatie is perfect voor deze training. Zeer goed verzorgd. De dagen waren goed van lengte, en de stof werd duidelijk behandeld en onderbouwd met praktische voorbeelden. Ruimte voor herhaling en interactie was zeer goed.

  ..Lees minder
  Patrick van Delft Meewerkend leidinggeven
 • De 3daagse meewerkend leidinggevend cursus gevolgd in Hoeven. Een hele bijzondere locatie, een zeer ervaren coach en een heel breed programma. Met veel positieve energie krijg je je veel info en bruikbare tools.

  De 3daagse meewerkend leidinggevend cursus gevolgd in Hoeven. Een hele bijzondere locatie, een zeer ervaren coach en een heel breed programma. Met veel positieve energie krijg je je veel info en bruikbare tools.

  ..Lees minder
  Bart Meesters Meewerkend leidinggeven
 • Voor ik naar de training ging had ik 2 doelen. Die doelen heb ik behaald tijdens de training. Maar daarmee had ik de training wel onderschat, want ik ben met veel meer ideeën, gedachten, ervaringen en technieken naar huis gegaan dan vooraf gedacht. Marcel heeft heel veel gepraat tijdens de 4 dagen (incl. avond) ..Lees meer

  Voor ik naar de training ging had ik 2 doelen. Die doelen heb ik behaald tijdens de training. Maar daarmee had ik de training wel onderschat, want ik ben met veel meer ideeën, gedachten, ervaringen en technieken naar huis gegaan dan vooraf gedacht. Marcel heeft heel veel gepraat tijdens de 4 dagen (incl. avond) maar is geen enkele moment mijn aandacht verloren. Samen met Gerard heeft hij een goed programma neer gezet. Absoluut iets waar je over een paar jaar nog steeds lessen uit kan halen in je dagelijkse omgang met collega's.

  ..Lees minder
  Guy Vermeulen Project manager Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Een boeiende, inspirerende en leerzame ervaring van het begin tot en met het eind! Deze opleiding geeft je inzichten die je de rest van je leven meeneemt en maakt écht het verschil.

  Een boeiende, inspirerende en leerzame ervaring van het begin tot en met het eind! Deze opleiding geeft je inzichten die je de rest van je leven meeneemt en maakt écht het verschil.

  ..Lees minder
  Gerjo Van Och Realisatie projectmanager Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Energieke en informatieve training. Marcel zorgt ervoor dat je elke minuut gefocust blijft door zijn enthousiasme om zijn kennis over te dragen. Ik zou iedereen de training aanraden om te doen.

  Energieke en informatieve training. Marcel zorgt ervoor dat je elke minuut gefocust blijft door zijn enthousiasme om zijn kennis over te dragen. Ik zou iedereen de training aanraden om te doen.

  ..Lees minder
  Freek de Gans Senior IT System Administrator Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Het was voor mij de tweede keer dat ik een training bij Per4mance heb gevolgd, wederom een zeer leerzame drie dagen geweest. Uitstekende trainers die hun vak met passie uitvoeren en hun kandidaten tot het laatste moment weten te boeien. Ook de lokatie Bovendonk in Hoeven is fantastisch. Verder kan ik alleen ..Lees meer

  Het was voor mij de tweede keer dat ik een training bij Per4mance heb gevolgd, wederom een zeer leerzame drie dagen geweest. Uitstekende trainers die hun vak met passie uitvoeren en hun kandidaten tot het laatste moment weten te boeien. Ook de lokatie Bovendonk in Hoeven is fantastisch. Verder kan ik alleen maar zeggen vooral zo doorgaan. Deze training is de 5 sterren zeker waard.

  ..Lees minder
  Ron Krommenhoek Werkvoorbereider kranen & installaties Meewerkend leidinggeven
 • Inhoud, inspiratie trainers, toepasbaarheid, goed in praktijk uit te voeren, aanstekelijk enthousiasme van de trainers Wim & Frits. Ik heb ontzettend veel geleerd en ga zeker nog vaker training van jullie volgen!

  Inhoud, inspiratie trainers, toepasbaarheid, goed in praktijk uit te voeren, aanstekelijk enthousiasme van de trainers Wim & Frits. Ik heb ontzettend veel geleerd en ga zeker nog vaker training van jullie volgen!

  ..Lees minder
  Ingrid van Geel HR Officer Meewerkend leidinggeven
 • Goeie sfeer en hij blijft je triggeren om te blijven luisteren. Veel informatie die je goed in je op kan nemen en mocht je iets niet begrijpen wordt het nog een keer duidelijk uitgelegd. Het is geen moment stil of saai.

  Goeie sfeer en hij blijft je triggeren om te blijven luisteren. Veel informatie die je goed in je op kan nemen en mocht je iets niet begrijpen wordt het nog een keer duidelijk uitgelegd. Het is geen moment stil of saai.

  ..Lees minder
  Erwin van Trigt Leidinggevende monteur Meewerkend leidinggeven
 • Een hele leuke frisse manier van lesgeven. Door de manier van lesgeven blijft de stof heel goed hangen. Geeft veel inspiratie en vragen vanuit de praktijk worden heel goed geïntrigeerd. Ik ga deze cursus zeker aanbevelen.

  Een hele leuke frisse manier van lesgeven. Door de manier van lesgeven blijft de stof heel goed hangen. Geeft veel inspiratie en vragen vanuit de praktijk worden heel goed geïntrigeerd. Ik ga deze cursus zeker aanbevelen.

  ..Lees minder
  Bianca van Helden Senior Logistiek & Postkamer Meewerkend leidinggeven
 • Erg leuk en leerzaam. Zeker een aanrader om te volgen. Al is het alleen al om jezelf te leren kennen. Zelf geen leidinggevende maar de cursus geeft je genoeg info hoe je met je eigen collega's om zou kunnen gaan.

  Erg leuk en leerzaam. Zeker een aanrader om te volgen. Al is het alleen al om jezelf te leren kennen. Zelf geen leidinggevende maar de cursus geeft je genoeg info hoe je met je eigen collega's om zou kunnen gaan.

  ..Lees minder
  Bianca Nipius Werkvoorbereider Meewerkend leidinggeven
 • Een zeer waardevolle ervaring. Effectief voor werk en privé. Een Eyeopener voor iedereen. Word ook erg leuk gegeven door Marcel en Gérard ondanks de lange zit gaat de tijd super snel. Bedankt mannen.

  Een zeer waardevolle ervaring. Effectief voor werk en privé. Een Eyeopener voor iedereen. Word ook erg leuk gegeven door Marcel en Gérard ondanks de lange zit gaat de tijd super snel. Bedankt mannen.

  ..Lees minder
  Patrick van Zanten Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Veel van geleerd en tools mee gekregen die ik gelijk in de praktijk kan benutten en het was zeker geen saaie cursus. Er werden veel ervaringen gedeeld uit het verleden van de 2 heren. Wim en Frits bedankt.

  Veel van geleerd en tools mee gekregen die ik gelijk in de praktijk kan benutten en het was zeker geen saaie cursus. Er werden veel ervaringen gedeeld uit het verleden van de 2 heren. Wim en Frits bedankt.

  ..Lees minder
  Tijmen Kuipers Meewerkend leidinggeven

Wil je ook groeien?
We adviseren je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.