Referenties

Onze klanten spreken
voor ons

Benieuwd wat klanten van onze trainingen vinden? Hier lees je verschillende reacties van klanten die onze manier van werken, coachen en trainen hebben ervaren. Bij diverse personen is het mogelijk om via LinkedIn in contact te komen. Daarnaast vind je hier quotes en spontane reacties, waar klanten de langetermijnresultaten van hun acties en ervaringen delen. Laat je overtuigen!

 • Intensieve cursus boordevol waardevolle tools en inzichten die deze tools je geven in je persoonlijkheid, organisatie en team. 4 dagen volledig ondergedompeld in informatie en het ontwikkelen van nieuwe voordigheden,

  Intensieve cursus boordevol waardevolle tools en inzichten die deze tools je geven in je persoonlijkheid, organisatie en team. 4 dagen volledig ondergedompeld in informatie en het ontwikkelen van nieuwe voordigheden,

  ..Lees minder
  Tim van Hout Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Wat een fantastisch leuk en leerzame training! Een training die ik ervaren en beginnende leidinggevenden kan aanraden. Het is zowel goed voor je persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer als ook privé. Een training die je positieve energie geeft!

  Wat een fantastisch leuk en leerzame training! Een training die ik ervaren en beginnende leidinggevenden kan aanraden. Het is zowel goed voor je persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer als ook privé. Een training die je positieve energie geeft!

  ..Lees minder
  Tim van Oudenallen Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Deze training zou ik iedere leidinggevende met of zonder ervaring aanraden. De tools en handvatten die je krijgt zijn zowel voor je werk maar zeker als mens een enorme aanwinst.

  Deze training zou ik iedere leidinggevende met of zonder ervaring aanraden. De tools en handvatten die je krijgt zijn zowel voor je werk maar zeker als mens een enorme aanwinst.

  ..Lees minder
  Rik Wielemaker Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Wat een geweldige ervaring! Heel waardevol en zet aan tot actie zowel op persoonlijk als zakelijk niveau. Ik kan het iedereen aanraden, een investering die je leven positief veranderd.

  Wat een geweldige ervaring! Heel waardevol en zet aan tot actie zowel op persoonlijk als zakelijk niveau. Ik kan het iedereen aanraden, een investering die je leven positief veranderd.

  ..Lees minder
  Sandra van der Meijs Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Dynamische intense training waarbij je met eye openers, oneliners, doelen, actiepunten, energie en genoeg bagage voor de komende jaren weer voldaan naar je werk gaat! Zeer actuele en aansprekende stof, mix van filmpjes, muziek, wetenschap, anekdotes , ervaringen en visualisaties

  Dynamische intense training waarbij je met eye openers, oneliners, doelen, actiepunten, energie en genoeg bagage voor de komende jaren weer voldaan naar je werk gaat! Zeer actuele en aansprekende stof, mix van filmpjes, muziek, wetenschap, anekdotes , ervaringen en visualisaties

  ..Lees minder
  Pep Degens Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Dit was een geweldige ervaring om deze training te mogen meemaken. Ik kan dit iedereen aanraden die graag wilt groeien in het leidinggeven. Je krijgt zo veel inzichten om jezelf te verbeteren.

  Dit was een geweldige ervaring om deze training te mogen meemaken. Ik kan dit iedereen aanraden die graag wilt groeien in het leidinggeven. Je krijgt zo veel inzichten om jezelf te verbeteren.

  ..Lees minder
  Jeroen van Reenen Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Een hele waardevolle en inspirerende training met veel inzichten en uit te voeren verbeterpunten in de praktijk. Niet alleen op professioneel gebied maar ook op individueel en persoonlijk gebied een verrijking

  Een hele waardevolle en inspirerende training met veel inzichten en uit te voeren verbeterpunten in de praktijk. Niet alleen op professioneel gebied maar ook op individueel en persoonlijk gebied een verrijking

  ..Lees minder
  Senna Dokman Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Wat een super mooie en goede training. Ik zou het de hele wereld aanraden. Deze training zouden veel mensen in hun vroegen levensjaren moeten volgen. Ik ben tot zoveel inzichten gekomen waarvan ik het van te voren nooit had verwacht. Marcel weet iedereen zo te boeien dat je geen moment je ogen van hem afhoudt. ..Lees meer

  Wat een super mooie en goede training. Ik zou het de hele wereld aanraden. Deze training zouden veel mensen in hun vroegen levensjaren moeten volgen. Ik ben tot zoveel inzichten gekomen waarvan ik het van te voren nooit had verwacht. Marcel weet iedereen zo te boeien dat je geen moment je ogen van hem afhoudt. Een trainer die echt veel kennis heeft en op een krachtige en duidelijke manier overbrengt op de cursisten. Dit is een training die ik nooit zou vergeten. Bedankt voor de wijze lessen.

  ..Lees minder
  Roy Rutten Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Wow, wat een mooie, energieke 4e daagse mentale reis!!! Geweldig leuke energieke training gegeven door 2 mega bruistabletten! Wat een energie, kennis en inzichten! Dank je wel Marcel en Gerard!

  Wow, wat een mooie, energieke 4e daagse mentale reis!!! Geweldig leuke energieke training gegeven door 2 mega bruistabletten! Wat een energie, kennis en inzichten! Dank je wel Marcel en Gerard!

  ..Lees minder
  Joost van Neerven Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Erg leerzame training gehad van Marcel en Gerard. Er werden hele mooie verbanden gelegd met praktijk voorbeeld, wat ervoor zorgde dat de theorie erg snel werd opgenomen. Bedankt voor de leerzame cursus!

  Erg leerzame training gehad van Marcel en Gerard. Er werden hele mooie verbanden gelegd met praktijk voorbeeld, wat ervoor zorgde dat de theorie erg snel werd opgenomen. Bedankt voor de leerzame cursus!

  ..Lees minder
  Jip Venne Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Beste training die ik ooit gehad heb. Maanden na het afronden, heeft deze training nog steeds een positieve impact op mijn dagelijkse leven. Heel erg bedankt aan Marcel & Gerard daarvoor!

  Beste training die ik ooit gehad heb. Maanden na het afronden, heeft deze training nog steeds een positieve impact op mijn dagelijkse leven. Heel erg bedankt aan Marcel & Gerard daarvoor!

  ..Lees minder
  Ineke Vernaillen Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Ontzettend enthousiaste en gedreven trainer, die de training naar een hoger niveau tilt. De training is een must voor iedere aspirerende leider. Effectief, inspirerend, leuk, gezellig, leerzaam, confronterend. En een echte aanrader!

  Ontzettend enthousiaste en gedreven trainer, die de training naar een hoger niveau tilt. De training is een must voor iedere aspirerende leider. Effectief, inspirerend, leuk, gezellig, leerzaam, confronterend. En een echte aanrader!

  ..Lees minder
  Wouter Bollinger Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven

Wil je ook groeien?
We adviseren je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.