Referenties

Onze klanten spreken
voor ons

Benieuwd wat klanten van onze trainingen vinden? Hier lees je verschillende reacties van klanten die onze manier van werken, coachen en trainen hebben ervaren. Bij diverse personen is het mogelijk om via LinkedIn in contact te komen. Daarnaast vind je hier quotes en spontane reacties, waar klanten de langetermijnresultaten van hun acties en ervaringen delen. Laat je overtuigen!

 • De training is interessant, leuk en vooral heel leerzaam. Je komt meer te weten over jezelf en je gedrag en hoe dat eventueel te veranderen. Deze training raad ik dan ook iedereen aan!

  De training is interessant, leuk en vooral heel leerzaam. Je komt meer te weten over jezelf en je gedrag en hoe dat eventueel te veranderen. Deze training raad ik dan ook iedereen aan!

  ..Lees minder
  Debbie Krens Persoonlijke effectiviteit
 • Ik heb de cursus persoonlijke effectiviteit gevolgd. Een super ervaring en veel inzicht gekregen. Per4mance is zeer professioneel Bedankt voor deze geweldige ervaring ,leermoment en inzicht. Ik kijk al uit naar de volgende cursus Bedankt Per4mance voor deze positieve input in mijn leven.

  Ik heb de cursus persoonlijke effectiviteit gevolgd. Een super ervaring en veel inzicht gekregen. Per4mance is zeer professioneel Bedankt voor deze geweldige ervaring ,leermoment en inzicht. Ik kijk al uit naar de volgende cursus Bedankt Per4mance voor deze positieve input in mijn leven.

  ..Lees minder
  Ricard Moerman Persoonlijke effectiviteit
 • Wat een prachtige trainingen geeft per4mance !! Zeer professioneel. Zelf heb ik de 3 daagse training persoonlijke effectiviteit gevold, en daar heb ik heel veel aan gehad. Zeer ontspannen sfeer. Bedankt allen en tot december voor de vervolg cursus.

  Wat een prachtige trainingen geeft per4mance !! Zeer professioneel. Zelf heb ik de 3 daagse training persoonlijke effectiviteit gevold, en daar heb ik heel veel aan gehad. Zeer ontspannen sfeer. Bedankt allen en tot december voor de vervolg cursus.

  ..Lees minder
  Peter Wycisk Persoonlijke effectiviteit
 • Een zeer doeltreffende en bewust wordende ervaring! Deze cursus geeft je "echt"andere inzichten en tools om een andere (positievere)mindset en visie op bepaalde aspecten in het leven te krijgen. De cursus word met groot enthousiasme en passie gegeven,waardoor je getriggerd blijft.

  Een zeer doeltreffende en bewust wordende ervaring! Deze cursus geeft je "echt"andere inzichten en tools om een andere (positievere)mindset en visie op bepaalde aspecten in het leven te krijgen. De cursus word met groot enthousiasme en passie gegeven,waardoor je getriggerd blijft.

  ..Lees minder
  Steven Steehouwer Persoonlijke effectiviteit
 • Zeer doeltreffende,nuttige cursus waar een ieder wat uit kan halen! Ik ging hier open in en ben tot de conclusie gekomen dat ik zeker verbetering uit het leven kan halen,zowel privé als op het werk. Echt een aanrader.

  Zeer doeltreffende,nuttige cursus waar een ieder wat uit kan halen! Ik ging hier open in en ben tot de conclusie gekomen dat ik zeker verbetering uit het leven kan halen,zowel privé als op het werk. Echt een aanrader.

  ..Lees minder
  Steven Steehouwer Persoonlijke effectiviteit
 • Ik heb de cursus persoonlijke effectiviteit gevolgd en dit was voor mij een geweldige ervaring en een ware bewustwording. Het heeft mij vele antwoorden geboden, op vragen waar ik al lange tijd mee liep en ik ga mijn toekomst vol energie tegemoet. Mijn dank is groot en ook naar mijzelf, aangezien ik deze keuze heb gemaakt.

  Ik heb de cursus persoonlijke effectiviteit gevolgd en dit was voor mij een geweldige ervaring en een ware bewustwording. Het heeft mij vele antwoorden geboden, op vragen waar ik al lange tijd mee liep en ik ga mijn toekomst vol energie tegemoet. Mijn dank is groot en ook naar mijzelf, aangezien ik deze keuze heb gemaakt.

  ..Lees minder
  Aad Hissink Persoonlijke effectiviteit
 • Zware cursus maar wel leerzaam Alles word duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden. Heel vriendelijk en luisteren goed naar je als er wat is. Mooie locatie met lekker eten en een mooie binnenplaats

  Zware cursus maar wel leerzaam Alles word duidelijk uitgelegd met veel voorbeelden. Heel vriendelijk en luisteren goed naar je als er wat is. Mooie locatie met lekker eten en een mooie binnenplaats

  ..Lees minder
  Ricardo Van ginkel Persoonlijke effectiviteit
 • Het zijn een goede 3 dag3n geweest, best intensief voor iemand die niet gewend is om regelmatig zichzelf te scholen op deze manier, en voor mensen die het niet gewend zijn om langdurig stil te zitten en informatie te verwerken, maar absoluut de moeite waard. Mooie locatie, alles netjes geregeld.. Is aan te raden voor iedereen

  Het zijn een goede 3 dag3n geweest, best intensief voor iemand die niet gewend is om regelmatig zichzelf te scholen op deze manier, en voor mensen die het niet gewend zijn om langdurig stil te zitten en informatie te verwerken, maar absoluut de moeite waard. Mooie locatie, alles netjes geregeld.. Is aan te raden voor iedereen

  ..Lees minder
  Jan van den Hoek Persoonlijke effectiviteit
 • Hele fijne en goede ervaring. Zeer professioneel bedrijf met werknemers.Super coaching. Een echte aanrader om veel over je zelf te leren. Professioneel vakbekwaam ervaring deskundig ervaren sociaal. Kom er zeker weer terug om mij verder te ontwikkelen

  Hele fijne en goede ervaring. Zeer professioneel bedrijf met werknemers.Super coaching. Een echte aanrader om veel over je zelf te leren. Professioneel vakbekwaam ervaring deskundig ervaren sociaal. Kom er zeker weer terug om mij verder te ontwikkelen

  ..Lees minder
  Mike van der Schelde Persoonlijke effectiviteit
 • Bedankt Marcel maar ook Gerard en Pascal voor deze zeer interessante cursus. Zeer veel geleerd . Ik raad iedereen dit aan om te doen want het is op iedereen toepasbaar ongeacht elke situatie die je hebt meegemaakt . Echt top bedankt

  Bedankt Marcel maar ook Gerard en Pascal voor deze zeer interessante cursus. Zeer veel geleerd . Ik raad iedereen dit aan om te doen want het is op iedereen toepasbaar ongeacht elke situatie die je hebt meegemaakt . Echt top bedankt

  ..Lees minder
  Jeroen van den Brink Persoonlijke effectiviteit
 • Inspiratievol, geleerd om niet gelijk een oordeel te hebben over andere, energie van gekregen. Thuis ook wat beter leren te gaan luisteren naar bijvoorbeeld mijn kinderen en eerst laten uitpraten en wat meer leuke dingen gaan doen met mijn vriendin en met de kids apart af en toe

  Inspiratievol, geleerd om niet gelijk een oordeel te hebben over andere, energie van gekregen. Thuis ook wat beter leren te gaan luisteren naar bijvoorbeeld mijn kinderen en eerst laten uitpraten en wat meer leuke dingen gaan doen met mijn vriendin en met de kids apart af en toe

  ..Lees minder
  Stefan Horsman Persoonlijke effectiviteit
 • Goede, duidelijke en bruikbare training waarbij de trainer goed inspeelt op de behoeftes en vragen uit de groep. Wat mij betreft een aanrader voor een ieder met een leidinggevende functie.

  Goede, duidelijke en bruikbare training waarbij de trainer goed inspeelt op de behoeftes en vragen uit de groep. Wat mij betreft een aanrader voor een ieder met een leidinggevende functie.

  ..Lees minder
  Erwin Klinkhamer Meewerkend leidinggeven
 • Energieke cursus waar je energie van krijgt! Ondanks dat het lange dagen zijn vliegen ze voorbij. Veel nieuwe inzichten en handvaten verkregen voor de toekomst. Deze cursus is voor iedereen die in het werkproces zit, leidinggevende of niet, aan te bevelen.

  Energieke cursus waar je energie van krijgt! Ondanks dat het lange dagen zijn vliegen ze voorbij. Veel nieuwe inzichten en handvaten verkregen voor de toekomst. Deze cursus is voor iedereen die in het werkproces zit, leidinggevende of niet, aan te bevelen.

  ..Lees minder
  Tim Kruize Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Een inspirerende motiverende en vooral, natuurlijk het belangrijkste, een zeer nuttige, misschien wel essentiële training voor leidinggevenden. Diepgang in de gedachten achter en gevolgen van leidinggeven. Complimenten ook voor de trainers!

  Een inspirerende motiverende en vooral, natuurlijk het belangrijkste, een zeer nuttige, misschien wel essentiële training voor leidinggevenden. Diepgang in de gedachten achter en gevolgen van leidinggeven. Complimenten ook voor de trainers!

  ..Lees minder
  Charly Boelhouwers Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Het is een zeer interessante training waarmee ik zeker aan de slag kan in de praktijk. Zowel op het vlak van persoonlijk leiderschap als op leiderschap binnen het bedrijf heb ik nieuwe inzichten mogen ontvangen.

  Het is een zeer interessante training waarmee ik zeker aan de slag kan in de praktijk. Zowel op het vlak van persoonlijk leiderschap als op leiderschap binnen het bedrijf heb ik nieuwe inzichten mogen ontvangen.

  ..Lees minder
  Chantal Heeren Supervisor Productie Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Vorige week heb ik de cursus ‘Effectief Leiderschap’ mogen volgen bij Marcel en Gerard. Zij zijn beiden bevlogen, enthousiaste trainers en weten de stof goed over te brengen en inzicht in de psyche geven. Bij mij raakten ze de juiste snaren om zowel privé als op werk te veranderen. De hele setting was ..Lees meer

  Vorige week heb ik de cursus ‘Effectief Leiderschap’ mogen volgen bij Marcel en Gerard. Zij zijn beiden bevlogen, enthousiaste trainers en weten de stof goed over te brengen en inzicht in de psyche geven. Bij mij raakten ze de juiste snaren om zowel privé als op werk te veranderen. De hele setting was prachtige locatie, goede trainers en een groep mooie mensen die de cursus volgden.

  ..Lees minder
  Chris Beers Ass operations manager freight forwarding & customs Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • I enjoyed and learned a lot during this course. The journey experience is top. Excellent course, The content is well organized and focused on practical situations with plenty of variety, perfect location creating great atmosphere.

  I enjoyed and learned a lot during this course. The journey experience is top. Excellent course, The content is well organized and focused on practical situations with plenty of variety, perfect location creating great atmosphere.

  ..Lees minder
  Radouane CHARIFI Project Manager Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Vorige week heb ik de inspirerende, leerzame en motiverende 'Effectief leiderschap' mogen volgen bij Per4mance. Het enthousiasme en de positieve energie van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens werkt aanstekelijk. De training heeft hele mooie inzichten gegeven. Verassend om te zien hoe sterk je brein is en wat je ..Lees meer

  Vorige week heb ik de inspirerende, leerzame en motiverende 'Effectief leiderschap' mogen volgen bij Per4mance. Het enthousiasme en de positieve energie van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens werkt aanstekelijk. De training heeft hele mooie inzichten gegeven. Verassend om te zien hoe sterk je brein is en wat je met een juiste mind-set kunt bereiken. Heel erg bedankt voor deze mooie dagen, het was een cadeau!

  ..Lees minder
  Youme Godin Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Effectief leiderschap daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Je kunt echt iets veranderen zowel privé als op het werk. De tijd vliegt door alle positiviteit om je heen. Een ervaring die je niet wilt missen!!!

  Effectief leiderschap daagt je uit het beste uit jezelf te halen. Je kunt echt iets veranderen zowel privé als op het werk. De tijd vliegt door alle positiviteit om je heen. Een ervaring die je niet wilt missen!!!

  ..Lees minder
  Bianca Quak Filiaalleider Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • De training effectief leiderschap van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens is een onderdompeling in kennis, inzicht en ervaring in hoe het brein werkt en hoe je zelf je emoties kunt beïnvloeden. Maar ook in wat medewerkers beweegt, waardoor ze reageren zoals ze reageren en hoe je daar invloed op uit kunt oefenen. ..Lees meer

  De training effectief leiderschap van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens is een onderdompeling in kennis, inzicht en ervaring in hoe het brein werkt en hoe je zelf je emoties kunt beïnvloeden. Maar ook in wat medewerkers beweegt, waardoor ze reageren zoals ze reageren en hoe je daar invloed op uit kunt oefenen. En dat alles met zoveel enthousiasme dat je hoofd er van duizelt. Een ontdekkingsreis van vier dagen achtereen, die voorbij is voor je er erg in hebt. Heel erg bedankt.

  ..Lees minder
  Jochem Hoekstra Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Marcel en Gerard namen ons mee op een inspirerende en leerzame reis door de werking van ons brein. Met veel aansprekende voorbeelden leerden we hoe gedrag beïnvloed wordt en zelfvertrouwen gecreëerd. Handige inzichten om jezelf en zeker ook je team mee verder te helpen. De training was leuk, interessant en ..Lees meer

  Marcel en Gerard namen ons mee op een inspirerende en leerzame reis door de werking van ons brein. Met veel aansprekende voorbeelden leerden we hoe gedrag beïnvloed wordt en zelfvertrouwen gecreëerd. Handige inzichten om jezelf en zeker ook je team mee verder te helpen. De training was leuk, interessant en intensief. Het enthousiasme dat Marcel overbracht was een goede afwisseling met de rust die Gerard uitstraalde. De eerste twee dagen waren lang met veel luisteren. Ik merkte dat ik daardoor op het laatst iets minder oppikte. Met ook in die twee dagen wat meer actie bij de deelnemers zelf, beklijft het nog meer en wordt de 9 die ik nu geef een 10. De locatie Bovendonk was mooi en alles was er prima geregeld. We zijn verwend qua eten en met een gastvrouw als Toos. Al met al voor mij een hele waardevolle training met een fijne groep mensen.

  ..Lees minder
  Caroline Van Den Broek Directeur HR Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Afgelopen week 4 inspirerende dagen gehad onder leiding van Marcel en Frits. Mooie nieuwe inzichten gekregen waar ik zakelijk samen met mijn team een nieuwe energieke weg in kan slaan. Met veel meer verbindingen.

  Afgelopen week 4 inspirerende dagen gehad onder leiding van Marcel en Frits. Mooie nieuwe inzichten gekregen waar ik zakelijk samen met mijn team een nieuwe energieke weg in kan slaan. Met veel meer verbindingen.

  ..Lees minder
  Gerrie Veraart Leidinggevende PR Marketing Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • De 4 daagse training effectief leiderschap gevolgd op de prachtige locatie Bovendonk in Hoeven. In eerste instantie zag ik op tegen de 11 dagedelen die in 4 dagen gepland stonden. Maar al snel bleek dat door het enthousiasme en energie van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens de uren voorbij vlogen en het enrgie ..Lees meer

  De 4 daagse training effectief leiderschap gevolgd op de prachtige locatie Bovendonk in Hoeven. In eerste instantie zag ik op tegen de 11 dagedelen die in 4 dagen gepland stonden. Maar al snel bleek dat door het enthousiasme en energie van Marcel van Wiggen en Gerard Vriens de uren voorbij vlogen en het enrgie niveau hoog bleef. De combinatie van de energie van Marcel, en de rust (vergeleken bij Marcel :) ) van Gerard was uiterst prettig Inspirerend, motiverend en soms confronterend heb ik geleerd hoe ik nog meer inzicht krijg in mijn bedrijf, mijn team en vooral mijzelf.

  ..Lees minder
  William Moonen Realisatie Manager Proto-NonFlow Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Gedreven trainers, veel passie, duidelijk verhaal, inhoudelijk heel goed opgezet, veel tijd voor vragen en interactie locatie was perfect verzorging dik in orde. een hele mooie training om jezelf als leidinggevende naar een hoge niveau te tillen

  Gedreven trainers, veel passie, duidelijk verhaal, inhoudelijk heel goed opgezet, veel tijd voor vragen en interactie locatie was perfect verzorging dik in orde. een hele mooie training om jezelf als leidinggevende naar een hoge niveau te tillen

  ..Lees minder
  Peter Smits Supervisor Production Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven

Wil je ook groeien?
We adviseren je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.