Op weg naar een betere versie van jezelf

Overzicht persoonlijke ontwikkeling

PER4MANCE beschikt over verschillende mogelijkheden om je te begeleiden in je persoonlijke ontwikkeling:

  • Training
  • Coaching
  • Gedrags- en communicatiestijl analyse
  • Outplacement begeleiding

Hieronder wordt elke optie kort toegelicht. Neem contact met ons op voor het beste advies.

 

Training

Bekijk onze unieke trainingen die meerdere keren in de prijzen zijn gevallen als de beste training van Nederland in de rubriek 'Persoonlijke Effectiviteit'.

  • Persoonlijke Effectiviteit: doorbreek oud gedrag, neem controle over je gedachten en emoties en realiseer blijvend nieuwe resultaten.
  • Persoonlijk Leiderschap: reflecteer op jezelf en maak inzichtelijk op welke manier je je gewenste doelen kunt bereiken.

De training Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijk Leiderschap sluiten op elkaar aan, maar kunnen ook los van elkaar gevolgd worden. Alle trainingen worden ondersteund met literatuur, memory joggers, actieplannen en bij afronding ontvangen de deelnemers de bestseller 'Jezelf de Baas'.

 

Coaching

Coaching is een investering in jezelf, zowel privé als voor je carrière. Samen punten aanpakken waar je de rest van jouw leven profijt van hebt. PER4MANCE biedt verschillende vormen van coaching aan, zoals:

  • Training + coaching: coaching in combinatie met intensieve trainingen levert blijvend resultaat op. Resultaten die vaak veel sneller en makkelijker dan met alleen losse gesprekken worden gerealiseerd.
  • Persoonlijke Strategische Coaching: een coachtraject gericht op het onderzoeken van je kwaliteiten en verbeterpunten in combinatie met de ontwikkelingen en verwachtingen van de organisatie waar je voor werkt.

Voor meer informatie lees hier verder!

 

Gedrags- en communicatiestijl analyse

PER4MANCE is officieel gecertificeerd voor het gebruik van de DISC methode en is een gecertificeerd Mapstell guide. Deze tools zijn uitstekend om snel een beeld te krijgen van je gedragsstijl en communicatiestijl.

  • De DISC Persoonlijkheidsanalyse is een instrument dat diverse psychologische motivatoren van menselijk gedrag meet. Het brengt gedrag en communicatie voorkeuren overzichtelijk en begrijpelijk in kaart. DISC geeft inzicht in waarom we doen wat we doen. Je ontvangt een persoonlijke rapportage.
  • Bij MapsTell worden persoonlijke gedragsstijlen letterlijk in kaart gebracht. Deze gedragsstijlen zijn verwerkt in de zestien PersonalMaps die samen de Wereld van Verschil vormen. Je ontvangt een persoonlijke landkaart die aangeeft hoe jij jezelf ziet maar ook hoe anderen jou zien.

Ben je nieuwsgierig hoe jouw analyse eruit ziet?

Neem nu contact op!

 

Outplacement begeleiding

Heb jij te maken met een reorganisatie waardoor je je baan verliest of heb je een conflict waardoor het beter is om op zoek te gaan naar een nieuwe functie, dan kan PER4MANCE je ondersteunen. Een outplacement traject bestaat uit 3 fases. De verwerkingsfase is erop gericht om alles een plekje te geven en weer met volle energie vooruit te kijken. De onderzoeksfase is erop gericht om te bepalen wat je sterke en verbeterpunten zijn en waar je interesses en mogelijkheden liggen. En in de sollicitatiefase leer je technieken en de mindset om overtuigend te gaan solliciteren. Wil je meer weten?

Neem nu contact op!