De Beste Kleine Opleider van Nederland

Pers

PER4MANCE te gast bij New Business Radio

Op 5 april 2019 was PER4MANCE te gast bij New Business Radio in het programma Let's Talk Business. Ze zijin gevraagd om hun kijk te geven op het trainen en coachen van mensen en hoe mensen in de huidige marktontwikkelingen met meer plezier betere resultaten kunnen behalen. Door de wijze waarop PER4MANCE anticipeert op deze ontwikkelingen zijn ze al voor de 2e keer op rij gewaardeerd als De Beste Kleine Opleider van Nederland. 

Luister het interview terug

 

PER4MANCE op tv in Ondernemend Nederland 

Ondanks alle technologische ontwikkelingen, vergaande automatisering en globalisering, blijft succes van organisaties afhankelijk van de prestaties en ENERGIE van medewerkers. Daarom is het belangrijk hen op een effectieve manier aan te sturen. De visie en aanpak van PER4MANCE kwam aan bod tijdens een uitzending in februari 2019 van Ondernemend Nederland op RTL Z. In de uitzending laat PER4MANCE zien waarom zij zo gedreven zijn om met meer plezier betere resultaten te halen.

Bekijk de uitzending

 

PER4MANCE uit Hoeven wint drie Springest-prijzen en is De Beste Kleine Opleider van Nederland 2018

PER4MANCE heeft op 13 december 2018 maar liefst drie prijzen gewonnen tijdens de verkiezing van Beste Opleider van Nederland: Beste Opleider Management, Beste Opleider Persoonlijke Effectiviteit én Beste Kleine Opleider van Nederland. Midden in het Brabantse Hoeven, vanuit het voormalige seminarie, conferentiecentrum Bovendonk, werkt een klein team aan een hele grote missie, namelijk: individuen, teams en organisaties te inspireren om met volle energie het maximale uit zichzelf te halen.

Lees het artikel op Sprout

 

Hoevense opleider PER4MANCE is uitgeroepen tot De Beste Kleine Opleider van 2017


Springest organiseerde dit jaar voor de vijfde keer de verkiezing van de ‘Beste Opleider van Nederland’. Springest vertegenwoordigt ruim 5100 opleiders en heeft een aanbod van meer dan 49.000 leerproducten. Daarmee is het de grootste onafhankelijke vergelijkingssite voor opleidingen, trainingen en cursussen in Nederland. PER4MANCE zat in de top 3 van maar liefst 5 categorieën en won de categorieën ‘Beste Opleider Management’, ‘Beste Opleider Communicatie’ én ‘Beste Kleine Opleider van Nederland’. De uitslag wordt bepaald aan de hand van beoordelingen die de deelnemers in het betreffende kalenderjaar hebben gegeven. Voor het eerst ging de prijs voor ‘De Beste Kleine Opleider’ naar een jong trainingsbureau vanwege zijn eigenzinnige en mensgerichte aanpak.

Lees het volledige persbericht

Bio

PER4MANCE
Sinds 2010 traint en coacht PER4MANCE individuen, teams en organisaties op het gebied van leiderschap en effectiviteit, vanuit een prachtige locatie, conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven. Het bedrijf is opgericht door Marcel van Wiggen, die ook auteur is van de toegankelijk geschreven boeken ‘Slimmer Leidinggeven’ en ‘Jezelf de Baas’. Inmiddels hebben ruim tweeduizend deelnemers aan de trainingen gedrag leren begrijpen en weten ze hoe ze deze kennis heel praktisch kunnen toepassen in hun werk- en privéleven. Deelnemers wordt na afloop gevraagd om hun ervaring te delen op Springest. PER4MANCE scoort als organisatie een zeer mooie 9,7. Het aantal trainingen voor 2019 is inmiddels fors uitgebreid om aan alle aanvragen te kunnen voldoen.

Auteur van

Jezelf de Baas

Marcel van Wiggen is auteur van:

Jezelf de Baas
Regisseer je eigen leven!

EAN 9789461262158
Uitgeverij Haystack
237 pagina’s full color
Paperback € 19,50

Recensies van Jezelf de Baas

Slimmer Leidinggeven

Marcel van Wiggen is auteur van:

Slimmer Leidinggeven
Met minder moeite betere resultaten

EAN 9789047005247
Business Contact
160 pagina’s 
Paperback € 20,99

Recensies Slimmer Leidinggeven