Gedreven om mensen in beweging te brengen

Over PER4MANCE

Zoek je een trainingsbureau dat het echt anders aanpakt? Maak dan kennis met PER4MANCE. Je komt ons niet tegen met dikke theoriemappen en ellenlange beamerpresentaties. Wij putten in onze aanpak uit jarenlange praktijkervaring en kennis van psychologie en gedrag.

 

Mens en resultaat verbinden

Als trainers, coaches en adviseurs zijn we steeds op zoek naar de nieuwste inzichten, tools en praktische hulpmiddelen om organisaties en individuen maximaal te ondersteunen. Ieder van ons doet dit op zijn manier, vanuit zijn eigen achtergrond en met zijn persoonlijke kwaliteiten. Onze gezamenlijke passie? Wij willen mens en resultaat met elkaar verbinden.

 

PER4MANCE leidt tot beweging

Onze naam zegt het al: we zijn gericht op performance, op resultaat. Betere resultaten bereik je door gedrag te begrijpen. En door de vaardigheden te leren om je gedrag daadwerkelijk te kunnen veranderen. Maar nog belangrijker: wij creëren energie. Die zorgt ervoor dat de deelnemers echt aan de slag gaan met nieuwe ontwikkelingen.

Het is onze missie om individuen, teams en organisaties te inspireren om met volle energie het maximale uit zichzelf te halen.

Wil je meer weten over onze organisatie en aanpak? Neem contact met ons op.

 

Confronterend, motiverend en effectief

Deelnemers aan onze programma’s zeggen eigenlijk altijd hetzelfde: de trajecten die jullie bieden zijn confronterend en tegelijkertijd erg motiverend, waardoor ze ontzettend effectief zijn. Je kunt er direct en concreet mee aan de slag. Dat doen wij met:

  • trainingen en coaching afgestemd op de vragen van de deelnemers

  • inzicht en kennis van gedrag en de psychologie van mensen

  • praktische tools om gedrag te kunnen veranderen

Bekijk ervaringen van deelnemers aan onze trainingen.

 

Interactief aanbod voor groep en individu

Je mag concrete handvatten verwachten om mee aan de slag te gaan. Je vindt bij ons een mix van groepstrainingen - met deelnemers uit verschillende organisaties - en individuele coaching. Ons concrete aanbod bestaat uit:

  • Trainingen: Effectief Leiderschap, Meewerkend Leidinggeven, Verandermanagement in de Praktijk, Teamtrainingen, Persoonlijke Effectiviteit en Persoonlijk Leiderschap

  • Individuele coaching: kort traject in combinatie met training Persoonlijke Effectiviteit of uitgebreider personal coachingstraject

  • Bedrijfsbegeleiding: specifiek begeleiding bij veranderingen in een organisatie

Je vindt bij ons een mix van trainingsprogramma’s, waarbij we graag samen zoeken naar de meest passende voor jouw situatie. Jouw vragen en leerwensen bepalen de invulling.

 

Kennismaken?

We vertellen graag meer over PER4MANCE en komen in gesprek over jouw vragen en onze mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op.

 

CONTACTGEGEVENS

Hofstraat 8, 4741 AK Hoeven

06-46740886

Info@PER4MANCE.nl