Referenties

Onze klanten spreken
voor ons

Benieuwd wat klanten van onze trainingen vinden? Hier lees je verschillende reacties van klanten die onze manier van werken, coachen en trainen hebben ervaren. Bij diverse personen is het mogelijk om via LinkedIn in contact te komen. Daarnaast vind je hier quotes en spontane reacties, waar klanten de langetermijnresultaten van hun acties en ervaringen delen. Laat je overtuigen!

 • Intensieve cursus boordevol waardevolle tools en inzichten die deze tools je geven in je persoonlijkheid, organisatie en team. 4 dagen volledig ondergedompeld in informatie en het ontwikkelen van nieuwe voordigheden,

  Intensieve cursus boordevol waardevolle tools en inzichten die deze tools je geven in je persoonlijkheid, organisatie en team. 4 dagen volledig ondergedompeld in informatie en het ontwikkelen van nieuwe voordigheden,

  ..Lees minder
  Tim van Hout Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Wat een fantastisch leuk en leerzame training! Een training die ik ervaren en beginnende leidinggevenden kan aanraden. Het is zowel goed voor je persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer als ook privé. Een training die je positieve energie geeft!

  Wat een fantastisch leuk en leerzame training! Een training die ik ervaren en beginnende leidinggevenden kan aanraden. Het is zowel goed voor je persoonlijke ontwikkeling op de werkvloer als ook privé. Een training die je positieve energie geeft!

  ..Lees minder
  Tim van Oudenallen Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Deze training zou ik iedere leidinggevende met of zonder ervaring aanraden. De tools en handvatten die je krijgt zijn zowel voor je werk maar zeker als mens een enorme aanwinst.

  Deze training zou ik iedere leidinggevende met of zonder ervaring aanraden. De tools en handvatten die je krijgt zijn zowel voor je werk maar zeker als mens een enorme aanwinst.

  ..Lees minder
  Rik Wielemaker Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Wat een geweldige ervaring! Heel waardevol en zet aan tot actie zowel op persoonlijk als zakelijk niveau. Ik kan het iedereen aanraden, een investering die je leven positief veranderd.

  Wat een geweldige ervaring! Heel waardevol en zet aan tot actie zowel op persoonlijk als zakelijk niveau. Ik kan het iedereen aanraden, een investering die je leven positief veranderd.

  ..Lees minder
  Sandra van der Meijs Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Dynamische intense training waarbij je met eye openers, oneliners, doelen, actiepunten, energie en genoeg bagage voor de komende jaren weer voldaan naar je werk gaat! Zeer actuele en aansprekende stof, mix van filmpjes, muziek, wetenschap, anekdotes , ervaringen en visualisaties

  Dynamische intense training waarbij je met eye openers, oneliners, doelen, actiepunten, energie en genoeg bagage voor de komende jaren weer voldaan naar je werk gaat! Zeer actuele en aansprekende stof, mix van filmpjes, muziek, wetenschap, anekdotes , ervaringen en visualisaties

  ..Lees minder
  Pep Degens Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Dit was een geweldige ervaring om deze training te mogen meemaken. Ik kan dit iedereen aanraden die graag wilt groeien in het leidinggeven. Je krijgt zo veel inzichten om jezelf te verbeteren.

  Dit was een geweldige ervaring om deze training te mogen meemaken. Ik kan dit iedereen aanraden die graag wilt groeien in het leidinggeven. Je krijgt zo veel inzichten om jezelf te verbeteren.

  ..Lees minder
  Jeroen van Reenen Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Een hele waardevolle en inspirerende training met veel inzichten en uit te voeren verbeterpunten in de praktijk. Niet alleen op professioneel gebied maar ook op individueel en persoonlijk gebied een verrijking

  Een hele waardevolle en inspirerende training met veel inzichten en uit te voeren verbeterpunten in de praktijk. Niet alleen op professioneel gebied maar ook op individueel en persoonlijk gebied een verrijking

  ..Lees minder
  Senna Dokman Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Wat een super mooie en goede training. Ik zou het de hele wereld aanraden. Deze training zouden veel mensen in hun vroegen levensjaren moeten volgen. Ik ben tot zoveel inzichten gekomen waarvan ik het van te voren nooit had verwacht. Marcel weet iedereen zo te boeien dat je geen moment je ogen van hem afhoudt. ..Lees meer

  Wat een super mooie en goede training. Ik zou het de hele wereld aanraden. Deze training zouden veel mensen in hun vroegen levensjaren moeten volgen. Ik ben tot zoveel inzichten gekomen waarvan ik het van te voren nooit had verwacht. Marcel weet iedereen zo te boeien dat je geen moment je ogen van hem afhoudt. Een trainer die echt veel kennis heeft en op een krachtige en duidelijke manier overbrengt op de cursisten. Dit is een training die ik nooit zou vergeten. Bedankt voor de wijze lessen.

  ..Lees minder
  Roy Rutten Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Wow, wat een mooie, energieke 4e daagse mentale reis!!! Geweldig leuke energieke training gegeven door 2 mega bruistabletten! Wat een energie, kennis en inzichten! Dank je wel Marcel en Gerard!

  Wow, wat een mooie, energieke 4e daagse mentale reis!!! Geweldig leuke energieke training gegeven door 2 mega bruistabletten! Wat een energie, kennis en inzichten! Dank je wel Marcel en Gerard!

  ..Lees minder
  Joost van Neerven Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Erg leerzame training gehad van Marcel en Gerard. Er werden hele mooie verbanden gelegd met praktijk voorbeeld, wat ervoor zorgde dat de theorie erg snel werd opgenomen. Bedankt voor de leerzame cursus!

  Erg leerzame training gehad van Marcel en Gerard. Er werden hele mooie verbanden gelegd met praktijk voorbeeld, wat ervoor zorgde dat de theorie erg snel werd opgenomen. Bedankt voor de leerzame cursus!

  ..Lees minder
  Jip Venne Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Beste training die ik ooit gehad heb. Maanden na het afronden, heeft deze training nog steeds een positieve impact op mijn dagelijkse leven. Heel erg bedankt aan Marcel & Gerard daarvoor!

  Beste training die ik ooit gehad heb. Maanden na het afronden, heeft deze training nog steeds een positieve impact op mijn dagelijkse leven. Heel erg bedankt aan Marcel & Gerard daarvoor!

  ..Lees minder
  Ineke Vernaillen Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Ontzettend enthousiaste en gedreven trainer, die de training naar een hoger niveau tilt. De training is een must voor iedere aspirerende leider. Effectief, inspirerend, leuk, gezellig, leerzaam, confronterend. En een echte aanrader!

  Ontzettend enthousiaste en gedreven trainer, die de training naar een hoger niveau tilt. De training is een must voor iedere aspirerende leider. Effectief, inspirerend, leuk, gezellig, leerzaam, confronterend. En een echte aanrader!

  ..Lees minder
  Wouter Bollinger Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Duidelijke training met een mooie mix van leren, doen en jezelf uitdagen. Veel geleerd wat zowel in je werk als privé goed te gebruiken is. Ook de omstandigheden eromheen zijn top voor elkaar!

  Duidelijke training met een mooie mix van leren, doen en jezelf uitdagen. Veel geleerd wat zowel in je werk als privé goed te gebruiken is. Ook de omstandigheden eromheen zijn top voor elkaar!

  ..Lees minder
  Ron Alders Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Enorm interessante training. Met veelal voorbeelden uit de praktijk is wat verteld wordt ook heel herkenbaar en daardoor blijft het goed hangen. Super locatie met top trainers. De mannen hadden constant mij aandacht door hun geweldige manier van vertellen.

  Enorm interessante training. Met veelal voorbeelden uit de praktijk is wat verteld wordt ook heel herkenbaar en daardoor blijft het goed hangen. Super locatie met top trainers. De mannen hadden constant mij aandacht door hun geweldige manier van vertellen.

  ..Lees minder
  Suzanne Schellekens Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Positief, energiek en motiverend. Veel theorie aangevuld met praktijk voorbeelden, tips en informatie hoe je met effectief leiderschap aan de slag kan gaan. Ook de nazorg in vorm van iedere week een mail met herhaling van behandelde stof en de kaartjes zijn erg helpend.

  Positief, energiek en motiverend. Veel theorie aangevuld met praktijk voorbeelden, tips en informatie hoe je met effectief leiderschap aan de slag kan gaan. Ook de nazorg in vorm van iedere week een mail met herhaling van behandelde stof en de kaartjes zijn erg helpend.

  ..Lees minder
  Johan Huisman Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Een unieke training waarin op een zeer inspirerende wijze inzicht gegeven wordt in het menselijk brein, de systematiek van verandering, en de hoe je deze kennis kunt inzetten om je leiderschap te verbeteren. Veruit de beste training die ik op dit gebied heb gevolgd.

  Een unieke training waarin op een zeer inspirerende wijze inzicht gegeven wordt in het menselijk brein, de systematiek van verandering, en de hoe je deze kennis kunt inzetten om je leiderschap te verbeteren. Veruit de beste training die ik op dit gebied heb gevolgd.

  ..Lees minder
  Marcel van der Heide Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Zeer gedreven en vanuit ervaring opgezette training. Er worden veel praktijkvoorbeelden in een leuke vorm verteld en toegepast, dit maakt het direct herkenbaar en daarmee ook boeiend. Opbouw van het verhaal ook zeer sterk.

  Zeer gedreven en vanuit ervaring opgezette training. Er worden veel praktijkvoorbeelden in een leuke vorm verteld en toegepast, dit maakt het direct herkenbaar en daarmee ook boeiend. Opbouw van het verhaal ook zeer sterk.

  ..Lees minder
  Evan Rozendaal Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Word erg leuk gegeven door Marcel en Anniek ondanks de lange zit gaat de tijd super snel. Een aanrader voor iedereen. Persoonlijk en zakelijk krijg je veel tools waar je iets mee kunt.

  Word erg leuk gegeven door Marcel en Anniek ondanks de lange zit gaat de tijd super snel. Een aanrader voor iedereen. Persoonlijk en zakelijk krijg je veel tools waar je iets mee kunt.

  ..Lees minder
  Jeroen Bakker-Ree Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Fantastische training, ben het direct in de praktijk gaan gebruiken. En met direct resultaat. Inmiddels begint mijn team te wennen aan deze “nieuwe” stijl van leidinggeven en zie ik al gedragsveranderingen ontstaan.

  Fantastische training, ben het direct in de praktijk gaan gebruiken. En met direct resultaat. Inmiddels begint mijn team te wennen aan deze “nieuwe” stijl van leidinggeven en zie ik al gedragsveranderingen ontstaan.

  ..Lees minder
  Rob Beekmans Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Zeer leerzame en leuke, interactieve training. Welke goed gebruikt kan worden in de praktijk. Daarnaast ook erg leuk om met verschillende bedrijven in een groep te zitten zodat je onafhankelijk ervaringen kunt delen.

  Zeer leerzame en leuke, interactieve training. Welke goed gebruikt kan worden in de praktijk. Daarnaast ook erg leuk om met verschillende bedrijven in een groep te zitten zodat je onafhankelijk ervaringen kunt delen.

  ..Lees minder
  Chantal Oomen Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Kan het mooi en duidelijk vertellen ! Ik heb er Enorm veel van geleerd. Een mooie locatie en ontbijt Lunch en diner zij geweldig . Gerard is ook een topper

  Kan het mooi en duidelijk vertellen ! Ik heb er Enorm veel van geleerd. Een mooie locatie en ontbijt Lunch en diner zij geweldig . Gerard is ook een topper

  ..Lees minder
  Erwin Kruik Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Life changing!!!! Zorgde voor verandering in mijn prive als werk. Ik zou iedereen deze cursus aanraden. Marcel doet dit vol energie en je gaat zeker mee in deze postieve energie.

  Life changing!!!! Zorgde voor verandering in mijn prive als werk. Ik zou iedereen deze cursus aanraden. Marcel doet dit vol energie en je gaat zeker mee in deze postieve energie.

  ..Lees minder
  Freek de Gans Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Fantastische training met veel energie. Lange dagen maar dat heb je totaal niet in de gaten. Uit je comfort zone. Het zet je aan het denken. Kort samengevat dus helemaal super!

  Fantastische training met veel energie. Lange dagen maar dat heb je totaal niet in de gaten. Uit je comfort zone. Het zet je aan het denken. Kort samengevat dus helemaal super!

  ..Lees minder
  Pim Bosschaart Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven
 • Ik heb deze training mogen volgen. En ben er zeer tevreden over. Zijn veel dingen die ik heb geleerd. Die ik tot op heden elke dag toepas. Beste training die ik heb mogen volgen. Echt een aanrader.

  Ik heb deze training mogen volgen. En ben er zeer tevreden over. Zijn veel dingen die ik heb geleerd. Die ik tot op heden elke dag toepas. Beste training die ik heb mogen volgen. Echt een aanrader.

  ..Lees minder
  Rick Steinbusch Effectief leiderschap / Slimmer leidinggeven

Wil je ook groeien?
We adviseren je graag!

Kunnen wij je helpen met een van onze trainingen? Of wil je ons en onze aanpak eerst beter leren kennen? Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experts.