Kristel Lochten

Coach / Adviseur

Ik ben Kristel Lochten, geboren in 1988, getrouwd met Stefan en moeder van onze dochters Do en Maeve. Mijn motto is "Een reis van duizenden kilometers begint met een enkele stap". Met lef en plezier impact maken en mensen gidsen naar hun gewenste situatie is wat mij energie geeft!

Ik ben HBO/WO opgeleid en 12 jaar werkzaam geweest als MSc Sportfysiotherapeut. Tijdens mijn opleiding ben ik in aanraking gekomen met sportpsychologie en verandermanagement. Hier is mijn interesse voor gedrag, communicatie en het mentale aspect van de mens ontstaan. Mijn reis bij Per4mance is in 2019 gestart. Na de training Persoonlijke Effectiviteit heb ik stappen gezet richting mijn doel om ooit voor Per4mance werkzaam te zijn. In 2021 heb ik mijn post HBO Professioneel Coachopleiding afgerond en daaropvolgend trainingen en cursussen gevolgd om mij verder te ontwikkelen als individu en coach. Persoonlijke groei stopt immers nooit!

Sinds 2023 ben ik onderdeel van team Per4mance en richt ik mij voornamelijk op de persoonlijke ontwikkeltrainingen en coachtrajecten. Kenmerkend voor mijn coachstijl is dat ik oplossingsgericht te werk ga, een positieve en energieke flow creëer en een individu in zijn of haar kracht zet.

Kristel Lochten

Specialisaties:

  • Personal Coaching
  • Balans Werk/Privé 
  • Systemisch Coachen
  • DISC en Drijfveren
  • Oplossingsgericht Werken