Trainingen

Onderstaand zie je de diverse trainingsmogelijkheden. Je kunt bij ons terecht voor individuele trainingen, teamtrainingen en maatwerk trajecten. Teamtrainingen sluiten aan bij de specifieke cultuur en uitdagingen van een bedrijf. Als individu kun je daarnaast kiezen voor onze succestrainingen. Deelnemers vanuit diverse bedrijven en diverse achtergronden nemen deel om met en ook van elkaar te leren. Lees ook de referenties van degene die u voor gingen!

 • 2

  Meewerkend Leidinggeven

  Nog 1 plaats

  Praktijkgerichte driedaagse training voor coördinatoren, meewerkend leidinggevenden, eerste medewerkers en groepscoaches. Leidinggeven is in de kern het beïnvloeden van gedrag. Door meer inzicht in gedrag en het oefenen van vaardigheden wordt het mogelijk om op een natuurlijke manier het gedrag van collega’s te beïnvloeden.

 • 1

  Effectief Leiderschap (Slimmer Leidinggeven)

  VOL, volgende beschikbare sessie april

  Unieke vierdaagse leiderschapstraining. Leidinggeven is in essentie het beïnvloeden van gedrag. Een beter inzicht in drijfveren, teamprocessen en het eigen functioneren zorgt ervoor dat het makkelijker wordt om op een authentieke manier het team naar betere resultaten te leiden.

 • 7

  Persoonlijke Effectiviteit

  Nog 1 plaats

  Intensieve driedaagse training en coaching. In de training worden eenvoudige handvaten en inzichten gedeeld om per direct weer met volle energie en kracht in het leven te staan. Door oud gedrag te doorbreken en door anders te denken en te doen, realiseer je blijvend nieuwe resultaten.

 • 5

  Persoonlijk Leiderschap

  Verdiepende driedaagse training en coaching. Persoonlijk leiderschap gaat over jou: hoe leid jij jezelf? Hoe bereik jij de resultaten die jij wilt? Hoe word jij de persoon die jij wil zijn? Hoe sta jij in relatie tot anderen? Hoe creëer je focus en energie? De training is gericht op zelfreflectie, zodat inzichtelijk wordt op welke manier je je gewenste doelen kunt bereiken.

 • 3

  Verandermanagement in de Praktijk

  Praktische driedaagse training met aansluitend 4 uur adviestijd op locatie om je te ondersteunen bij het veranderproject. In deze training worden de volgende vragen beantwoord: waarom is veranderen zo lastig? Wat is de invloed van cultuur? Wie betrek je wanneer bij de verandering? Hoe haal je doelen in een veranderende organisatie? Hoe stel je een goed communicatie & transitieplan vast?

 • 6

  Teamtrainingen (maatwerk)

  Als team betere samenwerking en betere resultaten? Teamtrainingen worden altijd op maat gemaakt en toegespitst op de specifieke behoeften binnen een organisatie of team. Aan samenwerking moet je samen werken!

 • 4

  Team Extreme Training

  Een unieke eendaagse training waarbij teamleden tijdens een speciale missie hun kwaliteiten en valkuilen als team ondervinden. Niet geschikt als teamuitje, maar enkel voor teams die samen beter willen presteren. Een beleving waarover nog lang zal worden nagepraat!

Menukaart.png