Persoonlijke begeleiding

Coaching

"We could all use a little coaching. When you're playing the game, it's hard to think of everything." - Jim Rohn

 

Het taboe op persoonlijke coaching is de afgelopen jaren verdwenen, omdat iedereen zich realiseert dat een frisse blik van buitenaf kan helpen. Van grote sporters tot de gewone man of vrouw: iedereen heeft baat bij de nodige coaching!

 

Met coaching:

 

...kom je erachter wat je tegenhoudt

Te vaak focussen we op de oorzaak van het probleem. Wat is er gebeurd en hoe kan dat nou? Het is goed om stil te staan bij wat jou werkelijk tegenhoudt om te veranderen. Anders was je er namelijk al lang, niet?

...krijg je de tools om in actie te komen

Alleen als je gedrag verandert, krijg je nieuwe resultaten. Tijdens de coaching wordt er gefocust op de stappen (groot of klein) die jij kunt zetten en die passen bij jouw situatie.

...verkrijg je nieuwe inzichten

Regelmatig gaan we opzoek naar anderen die een soortgelijke situatie hebben meegemaakt of meemaken. In contact met gelijkgestemden krijg je echter vaak niet de open en eerlijke feedback die jij nodig hebt. 

...kun je het delen

Soms wil je gewoon iets kunnen delen met iemand die onafhankelijk is en niet behoort tot je normale kring. Coaching is 100 procent vertrouwelijk en alleen het delen lucht vaak al op.

...krijg je een duw

Onze vorm van coaching is niet geschikt als je op zoek bent naar medelijden en bevestiging. We gaan niet wroeten in het verleden en hierin blijven hangen. Wat is gebeurd, is gebeurd. Het is zaak om hier van te leren en door te gaan. Onze coaching is gericht op positieve actie!

 

Wij bieden twee coachingsvormen:

 

Training + coaching

Korte en intensieve aanpak om snel weer energie terug te vinden. Tijdens de training Persoonlijke Effectiviteit krijg je inzicht in eigen functioneren en manieren om een verandering in te zetten. Vaak is dit voldoende om terug in je kracht te staan. Indien gewenst kunnen praktische coachmomenten worden toegevoegd om definitief zaken te verankeren.

  • driedaagse intensieve training om tools en inzichten te verkrijgen
  • kort coachingstraject voor 'puntjes op de i'

 

Personal coaching

Gedegen en specifieke aanpak die gericht is op jouw situatie. Door middel van coachingssessies worden zaken in kaart gebracht en blootgelegd. Tussen de coachmomenten door ontvang je opdrachten om nieuwe vaardigheden en/of inzichten in de praktijk te brengen. 

  • coachingstraject op maat gemaakt
  • diverse technieken om interne conflicten te elimineren

 

Neem contact op voor een vrijblijvend intakegesprek.

De balans opmaken?

De balans opmaken?

Maak eens de balans op: hoe tevreden ben jij op dit moment? Binnen vijf minuten weet jij waar je je op zou moeten focussen.