Referenties

Onze klanten spreken voor ons

Benieuwd wat klanten van onze trainingen vinden? Hier lees je verschillende reacties van klanten die onze manier van werken, coachen en trainen hebben ervaren. Bij diverse personen is het mogelijk om via LinkedIn in contact te komen. Daarnaast vind je hier quotes en spontane reacties, waar klanten de langetermijnresultaten van hun acties en ervaringen delen. Laat je overtuigen!

 

Reviews met score zijn geplaatst door deelnemers op de onafhankelijke review site Springest.nl

 • Effectief leiderschap

  "De opzet, inhoud, praktische aanpak en variatie in aanpak van de training was zeer goed! De balans tussen een motivator als Marcel en een analiticus/zorger als Gerard is zeer prettig. Het niveau is hoog en juist door de praktische invulling blijft de theorie vele malen beter hangen."

 • Effectief leiderschap

  "Energieke training met afwisselend theorie en oefeningen. Beide trainers gaven voorbeelden uit de praktijk, maar ook uit het persoonlijke leven, wat veel houd vast geeft om deze training ook te kunnen gaan toepassen."

 • Effectief leiderschap

  "Training was vernieuwend, leerzaam,inspirerend. Lokatie is prima. Mede door de positieve drive van de beide trainers, was het niet slaapverwekkend. Dagen waren lang,kunnen iets korter.
  Klooster ligt midden in bosrijke omgeving. Tip:las in de cursus een boswandeling in, zodat de gegeven info beter kan indalen."

 • Effectief leiderschap

  "De training Effectief Leiderschap onderscheidt zich door de krachtige wijze waarop hedendaagse management strategieën en psychologische inzichten uitmonden in hoe jij als Professional en Mens functioneert (c.q. bent). Zonder zweverig te worden zijn de diverse invalshoeken bijzonder en verrijkend. Na 4 intensieve dagen ga je met een praktische set tools naar huis waar je zowel zakelijk als persoonlijk mee verder kan. Voor mij een life-changer!"

 • Effectief leiderschap

  "Goede interactie, verrassende elementen. zeer diverse punten die besproken en geoefend zijn. gaat soms ver terug in de tijd maar daardoor worden diverse elementen uit je jeugd begrijpbaar. super accomodatie, zeer goed eten. Stoelen in ruimte kunnen iets beter maar dat is ook het enige."

 • Effectief leiderschap

  "Een uitstekende 4-daagse training gevolgd, versterkte een aantal persoonlijke visies, inzichten. Dmv theorie, delen van ervaring met praktische voorbeelden. Een aanbevelswaardige cursus voor een ieder die efficient zijn energie huishouding wil boosten en leiderschaps capaciteiten wil verbeteren."

 • Effectief leiderschap

  "Vier intensieve dagen die mij een nieuw inzicht hebben gegeven in de maakbaarheid van gedrag. Erg afwisselend en geen moment saai. De boodschap wordt met veel humor en inspiratie gebracht."

 • Effectief leiderschap

  "Intensieve 4 daagse training, goede opbouw en heb het geen moment als saai of langdradig ervaren. Veel afwisseling, goede praktijk voorbeelden, de oefeningen en video clips worden erg goed uitgewerkt. Kortom een aanrader om jezelf op een hoger plan te krijgen."

 • Teambuilding, Teamtrainingen

  "Echt maatwerk! Met een goed voorbereide agenda werd een stevige training neergezet. De gemoedelijke, doch krachtige aanpak maakte dat men snel tot besef, inzichten en leren kwam. Het team heeft waardevolle handvatten gekregen voor nu en voor de toekomst."

 • Persoonlijk leiderschap

  "Deze training heeft heel veel puzzelstukjes op zijn plek laten vallen. De reis die je doormaakt is indrukwekkend. De inzichten die je krijgt en de handvatten om iets met de inzichten te doen zijn erg waardevol."

 • Meewerkend leidinggeven

  "Deze cursus ga je niet vergeten... je krijgt hernieuwd inzicht om op de juiste manier om te gaan met de verschillende types van medewerkers in je team. Daarnaast zit de cursus vol met handige tips, tools en praktijkvoorbeelden. Super!"

 • Meewerkend leidinggeven

  "Leerzame cursus. De cursus wordt zeer energiek gegeven. Goede verdeling tussen theorie en praktijk. Gerard en Marcel namen alle tijd voor de praktijkvragen die gesteld werden. In de 3 dagen tijd geen enkele keer op klok gekeken of we al naar huis mochten."

 • Meewerkend leidinggeven

  "Super training gehad! In een oud klooster in Hoeven. Dit zeg ik echt niet snel maar het enthousiasme waar mee de training word gegeven is echt mooi. Van uit voorbeelden die je zelf kunt aandragen komen er heldere andwoorden. Waar je dan later ook echt wat mee kunt."

 • Meewerkend leidinggeven

  "Super leuke en vooral leerzame training gehad van Marcel en Gerard! Mocht je als bedrijf op zoek zijn naar een goed trainingsbureau dan zou ik niet verder zoeken dan per4mance".

 • Meewerkend leidinggeven

  "Het was een zeer indrukwekkende training. Veel geleerd en een echte eye opener! Dikke aanrader voor een ieder! Marcel en Gerard super toffe presentaties en heel erg gezellige sfeer gecreëerd. Als er de mogelijk is on nog een andere training te krijgen van deze kanjers sta ik vooraan in de rij! Dikke 10 verdient. Zeer goed voor ons gezorgd en een zeer goede training! "

 • Persoonlijke Effectiviteit

  "Confronterende maar wel heel leerzame training. Deels heel herkenbaar, deels verklarend waarom mensen doen en reageren zoals ze doen. Had dit alles twintig jaar eerder moeten weten. Hierdoor had denk ik een hele hoop frustatie voorkomen kunnen worden."

 • Persoonlijke effectiviteit

  "In drie dagen tijd leer je op een prettige, ongedwongen manier hoe je je emoties kunt sturen. Confronterend, inspirerend, fijn in groepsverband en waar nodig even een 1 op 1 gesprek. Wow, wat een ervaring!"

 • Persoonlijke effectiviteit

  "Voor mij was deze training een top training waarbij ik geleerd heb hoe ik tegen mezelf op kan kijken en hoe ik de dingen in mijn leven in positieve zin kan veranderen." 

 • Persoonlijke effectiviteit

  "Was erg gaaf! Energiek, intensief, betrokken, en enorm leerzaam!!! Marcel is een kundige trainer die in staat om iedereen in zijn of haar kracht te zetten. Ik vond het super gave dagen, waarbij ik veel kennis heb opgedaan!"

 • Persoonlijke effectiviteit

  "Mijn ervaring met deze training is niks anders dan positief. De zorg, de kwaliteit alsmede de inhoud van de training en accommodatie waren super. Diepe buiging voor deze organisatie welke mensen een nieuwe, verfrissende en duidelijke kijk op de toekomst geven."

 • Persoonlijke effectiviteit

  "Confronterende en verhelderende training. Geleerd dat je zelf je emoties bepaald. Je komt heel dicht bij jezelf en dat maakt het confronterend maar wel heel leerzaam. Hierdoor kom je erachter wat je wil en kan je de juiste keuzes maken. Kijken wat je nodig hebt om je weg te bewandelen. Je leert om een positieve kijk te hebben op de dingen die op je pad komen."

 • Training Persoonlijk Leiderschap: 'De 3 daagse training Persoonlijk Leiderschap raad ik iedereen aan die persoonlijke en professionele groei nastreeft. Marcel van Wiggen is een inspirerende persoon met heel veel ervaring en zijn energie is aanstekelijk'.

 • Training Persoonlijk Leiderschap: 'Een geweldige training gehad. Tools meegekregen om een verandering tot stand te kunnen brengen bij mezelf en te verankeren in mijn systeem. Hierdoor heb ik de mogelijkheid gekregen om weer verder te groeien. 1 woord: TOP'

 • Training Persoonlijk leiderschap: 'Een must voor eenieder die als persoon wilt groeien in relatie en werk. Gedurende de trainingen waren bij mij genoeg momenten waarbij ik dacht....Ik wil naar huis en beginnen!! Heerlijk gevoel. Cursus is best vermoeiend maar heel waardevol. Dank je wel. 
  Ruud Bormans'

 • Training Persoonlijk Leiderschap: 'Goede, soms confronterende training die je aan het denken zet. Niet alle oefeningen werkten even goed voor mij maar pasten wel goed in de opbouw van de training. goede begeleiding in het denkproces en knap hoe de energie gedurende de hele training hoog bleef.'

 • Training Persoonlijk leiderschap: 'De training is uitstekend opgebouwd en neemt je mee op een persoonlijke ontdekkingstocht. Je krijgt de tools aangereikt om dit proces te borgen, zodat je het zelf kunt voortzetten. Voor mij was het een echte eye-opener! Daarnaast is de locatie fantastisch voor deze training.'

 • Training Persoonlijk leiderschap: 'Waanzinnig strakke training, die je eigen (onbewuste) denkpatronen en handelswijze blootlegt en je in staat stelt deze op te pakken en in jouw gewenste richting terug te leggen. Veel dank aan Marcel en Gerard!'

 • Training Effectief Leiderschap: 'De training is echt super. Mijn verwachtingen werden ruimschoots overtroffen. De opbouw en inhoud is goed op elkaar afgestemd. Doordat de training op een boeiende manier gebracht wordt verlies je geen moment de aandacht, zelfs niet op het einde van dag tijdens de avondprogramma's. Ik vond maar 1 ding jammer: dat het na 4 dagen afgelopen was.....'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Hele goede leerzame training, veel praktijk voorbeelden, en heel erg veel afwisseling. Absoluut niet saai. TOP!,heel veel geleerd.We hadden ook een leuke gezellige groep, allemaal mensen die enthousiast meededen,zo hebben we van elkaar ook nog veel geleerd.'

 • 'Een uitdagende training, waar je uit je comfortzone wordt gehaald. Bevlogen trainers. Intensieve onderdelen worden afgewisseld met luchtige clips en oefeningen. Bovendonk in Hoeven is een unieke opleidingslocatie waar een rustgevende werking van uitgaat.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Ik heb deze training gevonden via Springest. In de eerste instantie was ik nog een beetje in twijfel of deze training wel aansloot bij waar ik naar op zoek was, maar deze twijfel was na dag 1 volledig weg!

  Wat een geweldige ervaring! Van begin tot eind wordt theorie gecombineerd met praktijk en krijg je ook daadwerkelijk de handvaten om hiermee aan de slag te gaan.

  De opzet van de training en het enthousiasme van de trainers zorgen ervoor dat het geen moment saai is. Ik heb enorm veel geleerd en daarnaast ook heel veel zin om dit in de praktijk te gaan brengen.

  Bedankt Marcel en Gerard!'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Een training die elke leidinggevende gevolgd moet hebben, ik kan hem iedereen aanraden. Het zijn 4 pittige dagen, maar uiteindelijk leer je het gedrag van jezelf en andere herkennen en geeft het je inzicht in waarom dingen nu gebeuren. Ze geven je handvatten om beter in te kunnen spelen op verschillende situaties'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Veel stof in een korte tijd, maar juist door er zo intensief mee bezig te zijn wordt de stof snel eigen. Marcel en Gerard zijn inspirerend en zorgen voor een hoge energie tijdens de trainingen. Ik kan de training iedere leidinggevende die zichzelf, en daarmee hun team, wilt verbeteren'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Interessante en inspirerende training, welke op een energieke en motiverende wijze gegeven wordt. De training richt zich erop om zowel in het werk als privé het beste uit jezelf en uit je team te halen. De tools die daarvoor in de training besproken en aangereikt worden zijn effectief en praktisch. Marcel en Gerard, nogmaals bedankt!'

 • 'Gerard Vriens en Marcel van Wiggen weten in 4 dagen ALLE deelnemers in beweging te krijgen om hun toekomst vol zelfvertrouwen ter hand te nemen. Een praktische, inspirerende cursus op een bijzondere locatie met de juiste mix van deelnemers. Een onontbeerlijke cursus (en ervaring) voor elke leidinggevende waar je als leider direct mee aan de slag kunt en wilt. Ik ben er van overtuigd dat als gevolg van deze cursus, leiders spoedig een positieve impact zullen hebben op de prestaties van hun teams.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Zeer inspirerende training die uitstekend in gaat op de drijfveren van andere en jezelf. Wat mij betreft de beste training die ik ooit gevolgd heb. Het enige wat nog beter had gekund was iets vaker een koffiebreak (klein detail).'

 • Was een hele leerzame en confronterende cursus. Zowel in werksfeer en privé leven toepasbaar. Geweldige ervaring en absoluut van meerwaarde in mijn leven. Je voelt het verschil van mindset al direct.

 • Training Effectief Leiderschap: 'De beste cursus die ik tot nu toe heb gehad. Marcel weet je tot op iedere minuut te boeien en inspireren! Fantastische locatie, kleine hechte groep. Zowel persoonlijk als zakelijk geeft dit je diepe inzichten waar je de rest van je leven wat aan hebt. Chapeau voor Marcel én Gerard!!'

 • Training Meewerkend Leidinggeven: 'Top cursus, echt een eye-opener en zeer toepasbaar op het dagelijke (bedrijfs)leven. Aanrader voor iedereen in de meewerkend leidinggevende functie! Cursus werd gegeven door Marcel en Gerard. Uitstekende lunch ook trouwens ;)'

 • Training Meewerkend Leidinggeven: 'Zeer inspirerende training, aan te raden voor iedere leidinggevende! Training werd op een zeer boeiende manier gegeven waardoor je aandacht nooit verslapte. Cursus werd door Marcel en Gerard geven deze keer.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Zeer energieke ervaring. Een training waar ik belangrijke inzichten en goede motivatie heb gekregen, en handige tools heb geleerd. Trainers zijn prettige mensen. Locatie is goed, kamers goed in orde, eten prima.'

 • Training Meewerkend Leidinggeven: 'Zeer boeiende en leerzame training. Je leert diverse manieren om mensen te inspireren en te motiveren. Ook leer je jezelf beter kennen en technieken om het beste uit jezelf te halen.'

 • Training Meewerkend Leidinggeven: 'Cursus die ik ieder bedrijf zou aanraden. En hele leerzame maar tegelijkertijd ook een leuke cursus. Cursus werd gegeven door Marcel en Gerard. Beiden zeer motiverend en inspirerend. Ben er erg tevreden mee.'

 • Training Meewerkend Leidinggeven: 'Boeiende training in een klein gezelschap met veel ruimte voor vragen. Trainer doet het prima en brengt er nog een extra stukje bewustwording in. 
  Locatie is prima en faciliteiten verder uitstekend.'

 • Training Meewerkend Leidinggeven: 'Je leert veel over het gedrag van je personeel, en hoe deze in te schalen, maar vooral hoe je er mee om moet gaan, Marcel is een super trainer, spreekt ook veel uit ervaringen die hij zelf heeft mee gemaakt, leuke cursus en veel geleerd'

 • Training Meewerkend Leidinggeven: 'Ik heb heel veel genoten en geleerd van de cursus meewerkend leidinggeven. Stof is zeer leerzaam en wordt op een leuke en energie volle manier uitgelegd. Ga het zeker aanraden bij mijn collega's.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Mega inspirerend, juiste afwisseling tussen theorie en gave verhalen/voorbeelden. Begeleiding is heel erg op de individu en op je leerdoelen. Na deze training weer hele goede tools in handen om een betere leider te zijn.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Zeer inspirerend en toepasbaar in de praktijk. Hoog energie niveau. Er wordt een goede sfeer gecreëerd waarin deelnemers zich prettig voelen en het beste eruit kunnen halen. Trainers komen zelf uit de praktijk en kunnen zich goed inleven in de (werk) situatie van de deelnemers. Er wordt veel gebruik gemaakt van aansprekende praktijkvoorbeelden. Hierdoor is het programma afwisselend en - hoewel ook pittig - heel goed vol te houden.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Inspirerende praktijkgerichte training die zeer veel tools geeft om je werk beter te doen. De training is niet alleen leerzaam als leidinggevende maar ook persoonlijk word je er veel wijzer van.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Top training. Een grote eyeopener zowel op professioneel als persoonlijk vlak. Geeft ook net dat duwtje in de rug wat je nodig hebt! Een grote aanrader voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen in een leiderschap functie en daarin wil groeien.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Een training waar je iets leert wat je bij blijft, waar je inzichten krijgt, direct toepasbaar op je eigen situatie. Ongelofelijk wat je in 4 volle, intensieve, interessante dagen bijgebracht kan worden. Geen moment saai, van begin tot eind actief bezig zonder weg te zakken, aan te bevelen voor iedereen die toe is aan een nieuwe boost. De positieve energie waarmee de training gegeven wordt is zeer inspirerend!'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Een inspirerende, intensieve, uitdagende en praktische 4 daagse training. Biedt ook de ervaren manager nieuwe invalshoeken en inzichten waar je mee direct aan de slag kunt in je dagelijkse omgeving.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Enorm aanstekelijk stel trainers welke op geen moment de aandacht laten verslappen. Dit zegt wat gezien mijn normale concentratie boog. Een hoop herkenningsmomenten in de trainingsstof waardoor direct toepasbaar. Nu na circa twee maanden al flink rendement gehad van deze training. Normaal heb ik geen gebrek aan opbouwende kritiek maar in dit geval, ga zo door!'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Zeer motiverende cursus ! Deze wordt op een luchtige, eenvoudige, nooit vervelende, simpele maar wel doordachte manier gepresenteerd. Altijd, met veel respect, aandacht voor de persoon. Een echte aanrader voor vele leidinggevenden.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Leuke training en zeer waardevolle inzichten verkregen die zowel zakelijk als prive toepasbaar zijn. Marcel en Gerard bedankt hiervoor. 
  Deze training is echt een aanrader. 
  Ga nu het boek van Marcel lezen en overweeg om de vervolgtraining te gaan volgen.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Life changing!!! De training heeft me niet alleen doen groeien als leider maar ook als persoon. De training heeft direct invloed en ook na de training blijft de impact hoog.'

 • Training Persoonlijk Leiderschap: 'Wederom drie fantastische dagen in een bijzondere omgeving. Je leert jezelf beter kennen en dat geeft mij aanknopingspunten om meer uit mijn leven te halen en ook meer voor anderen te kunnen betekenen. Aanrader voor degene die vooruit willen in hun leven.'

 • Training Persoonlijk Leiderschap: 'Een training die het voor elkaar krijgt om eens heel goed bij jezelf stil te staan en daardoor ook de kijk op andere mensen doet veranderen. Net zoals de effectief leiderschaps training direct inzetbaar in zowel prive als zakelijke sferen. Echt een aanrader voor een ieder die zichzelf naar een hoger niveau wil tillen.'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Wat een energie en interessante stof en geen moment verveling gedurende de 4 dagen! Veel geleerd op een erg mooie locatie. Eyeopener!! 
  Ik kan hier maar 1 trainer aanvinken maar Ruud en Marcel, nogmaals bedankt!'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Hoe de stof wordt gebracht blijft de hele dag door interessant. De "praktijk" voorbeelden(vaak zelfreflectie) zijn goed herkenbaar. Door deze training ook anders gaan denken en handelen. Heb een veel positievere houding hieraan overgehouden. Nogmaals bedankt heren! Keep up the good work!'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Een intensief en goed programma over alle aspecten van effectief leiderschap. Hierbij wordt stilgestaan bij de werking van ons brein en hoe we verandering in werking kunnen zetten. Je leert ook jezelf kennen om zelf effectiever te worden en leiding te geven. De dagen zijn voorbij gevlogen met veel afwisseling. Veel praktijkvoorbeelden die direct toepasbaar zijn'

 • Training Meewerkend Leidinggeven: "Ruud is een inspirerende trainer en weet van begin tot eind een goed verhaal neer te zetten. De cursus geeft veel inzicht in het aansturen van teams en de invloed van gedrag en communicatie. De stof wordt duidelijk gepresenteerd en afgewisseld met praktijkervaringen en oefeningen. Dit zorgt ervoor dat je geboeid blijft. Al met al een aanrader om te volgen!"

 • Training Effectief Leiderschap: 'Een zeer geslaagde training met veel energie. Dit is een training die iedereen kan helpen in zijn dagelijkse manier van leiding geven. Als je ziet wat de mensen in onze groep na vier weken al hadden gerealiseerd in hun bedrijf is echt leuk om te zien. 
  Op naar de vervolg training'

 • Training Effectief Leiderschap: 'Hele leuke energieke 4-daagse training inclusief een avondprogramma. De cursus wordt interessant gehouden en de afwisselingen tussen theorie/praktijk en een stukje persoonlijke interesse maakt het interactief. Ook wordt er veel aandacht besteed aan praktijksituaties. Beiden trainers tonen veel interesse in de cursisten en zijn ook dolenthousiast om de groep naar een hoger niveau te krijgen. 
  De enige kritiek is op de locatie, het eten is er heerlijk maar de hotelkamers laten wat te wensen over. Verder niets dan positieve ervaringen!'

 • Training Persoonlijk Leiderschap: "Geweldige cursus en een echte eye-opener! Ik raad iedere leidinggevende (in spe) deze cursus aan. Mooie locatie en cursus dagen zijn lang maar absoluut niet saai. Een verijkking van mijn leven!"

 • Training Effectief Leiderschap: "Top programma waarmee je vanuit de basis van je eigen gedrag bewust wordt gemaakt hoe naar anderen te kijken en ze op een effectieve manier aan te sturen. De impact hiervan beïnvloed direct de groei en resultaten van jouzelf en je mensen. Prima balans tussen persoonlijke en bedrijfsmatige doelstellingen. Aanrader voor zowel ervaren als startende leidinggevenden. Veel praktijk ervaringen die ondersteund worden door vakinhoudelijke kennis en passie van de facilitators"

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Een zeer inspirerende cursus waarin je op een leuke manier gestimuleerd word je zelf te verbeteren. Een absolute aanrader als je jezelf wilt ontwikkelen. Marcel en Ruud zijn 2 top coaches waarbij je jezelf op je gemak voelt"

 • Training Meewerkend Leidinggeven: "Gisteren de cursus meewerkend leidinggevende afgerond. Ruud heeft ons alle kanten van leidinggeven laten zien. Ik zou deze cursus zeker aanbevelen voor mensen die een leidinggevende functie hebben. Duidelijk en zeer leerzaam"

 • Training Meewerkend Leidinggeven: "Cursus geeft veel inzichten in personen en het daarbij horende gedrag. Hierdoor leer je zowel het gedrag van jezelf, als het gedrag van andere personen te herkennen en de daarbij horende manier van communiceren. Ruud weet te stof op een erg interessante manier te brengen waardoor ik alle drie de dagen volledig geboeid was. Informatie sluit goed aan bij mijn dagelijkse werkzaamheden waardoor ik er veel profijt van zal hebben"

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Super energieke training. Vaak confronterend maar zeker ook verhelderend. Wil je jezelf leren kennen maar vooral doelbewuster worden dan is deze training zeker iets voor jou. Ik vond het een cadeautje om deze training te ervaren. Ja dat is wat deze training doet, je ervaar, en verbroederd met je mede cursisten."

 • Training Effectief Leiderschap: "Leuk, interessant, nuttig en toepasbaar. Ik heb veel geleerd en veel motivatie gekregen. Trainers zijn heel duidelijk, hebeen een goed tempo en houden de energie niveau omhoog. Training was interactief met videos, beelden, muziek, spelletjes enzovoort. Zowel kans gehad om 1-op-1 met de trainers te spreken als werk met een groep te doen."

 • Training Effectief Leiderschap: "Vanuit theorie iets naar praktische toepassingen brengen is zeer lastig. Echter heeft Per4mance dit prima gedaan. Gecombineerd met hun persoonlijkheden maakt dit tot een inspirerende ervaring! Wil je effectiever leidinggeven, dan is een training bij Per4mance zeker een aanrader!"

 • Maatwerk training: "Met de ca 10 operations-leidinggevenden hebben we twee volgevulde trainingsdagen gehad bij PER4MANCE. We hebben heel veel kennis opgedaan over het beinvloeden van gedrag (leidinggeven), wat bepaald gedrag met een mens doet en over teamontwikkeling. Marcel en Ruud putten hun onuitputtelijke lesmateriaal uit theoretische knowhow en heel veel eigen ervaring. Ze spreken letterlijk en figuurlijk de taal van van de cursisten, geven les op een ongedwongen manier, houden het tempo er lekker in en ze spelen handig in op 'dingetjes die spelen'. Op die manier werd er een veilige leeromgeving gecreeerd. De reacties van de deelnemers waren dan ook positief. Belangrijkste is dat het team veranderingen ziet: meer openheid in de communicatie, naast inhoudelijk worden er nu ook procesmatige zaken besproken, waarderen, confronteren etc. We gaan hier vaker komen. Bedankt voor jullie betrokkenheid bij onze organisatie!"

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Verandering gaat niet over 1 nacht ijs. Maar de 2 daagse training persoonlijke effectiviteit bij Per4mance zet je wel op het goede spoor. Cursus geeft inzicht in eigen handelen soms confronterend soms met humor en geeft duidelijke en praktische handvatten waar mee je direct aan de slag kan. 2 super enthousiaste cursusleiders, Ruud en Marcel, die vol energie bezig zijn waardoor de 2 (toch zeer lange) dagen voorbij knallen. Een echte aanrader!"

 • Training Effectief Leiderschap: "4 intensieve dagen met aandacht voor individuele doelen. Direct resultaat waarneembaar. Verhoogd inzicht in eigen handelen en hierdoor dus mogelijkheid tot groei. Ben benieuwd naar overtreffende trap. Combi Ruud/ Marcel werkt ook erg goed."

 • Training Effectief Leiderschap: "Een interessante, interactieve en intensieve 4 daagse training door Marcel en Ruud, waarbij ze je aanzetten tot reflectie en voorzien van inzichten middels groepssessies en persoonlijke coaching. Deze cursus voor mij persoonlijk direct enorm bruikbaar geweest!"

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Confronterende training die op een luchtige en voor iedereen goed te volgen wijze gegeven wordt. Je krijgt zicht op patronen en ondervindt hoe emoties je gedrag sturen. Aanrader voor iedereen die meer veerkracht wil krijgen om met uitdagingen om te gaan!"

 • Training Effectief Leiderschap: "Heel leerrijke en intensieve 4 daagse training. Geen moment saai, veel afwisseling aan de hand van praktijkvoorbeelden, goede oefeningen, sociale media. Training maakt je op alle vlakken, dus niet alleen het leidinggeven, weer bewuster!"

 • "Effectief leiderschap is: Leuk, inspirerend, nuttig, toepasbaar, positief, no nonsens, veranderend, intensief, krachtig, gezellig, verbazend, confronterend, boeiend, geweldig, geestig, aanzettend, prikkelend, stimulerend, ontketenend, verrassend, verlichtend, begrijpelijk, ondersteunend, reflekterend en daar naast zeer de moeite waard! Per4mance! doen wat ze beloven: ze zetten mensen in beweging!"

 • Training Effectief Leiderschap: "Ik heb bij Ruud en Marcel de training "effectief leiderschap" gevolgd. 4 dagen volgepropt met positieve energie en informatie, dus op geen enkel moment langdradig of saai. Marcel en Ruud weten je te boeien. Tijdens de training komen een aantal zeer waardevolle elementen aan bod die mij weer inspiratie en visie hebben gegeven hoe de volgende stappen te kunnen gaan maken. Binnen ons management team maar ook richting onze medewerkers. De rest van ons management is inmiddels ook aangemeld voor de training. Kortom een inspirerende en motiverende training die ik iedereen kan aanraden die als leidinggevende op zoek is naar het antwoord op de vraag “waarom zouden mensen mij als leider volgen?” !! "

 • Maatwerktraining: "Op eigen verzoek aan PER4MANCE gevraagd om een teamsessie te organiseren, vanwege het feit dat de samenwerking binnen de operationele leiding een fikse deuk had opgelopen, waar diverse oorzaken aan ten grondslag lagen. Daarnaast konden we tevens een juiste prikkel en energieboost gebruiken. Een groot aantal teamleden gingen met de nodige scepsis naar deze teamsessie, welke ruim 2 dagen in beslag nam. Na deze 2 intensieve dagen staan alle neuzen weer in dezelfde richting, hebben we een energielevel waar je U tegen zegt en is de samenwerking binnen de groep volledig teruggekeerd, waarbij men elkaar op een volwassen manier coacht en helpt. Ruud en Marcel weten als geen ander de juiste snaren bij personen te raken. Dit heb ik persoonlijk tijdens een eerdere training mogen ervaren. Nogmaals bedankt voor deze sessie, welke ik eenieder aanraad, wanneer je soortgelijke uitdagingen kent binnen je team. "

 • Training Effectief Leiderschap: "Welhaast de beste cursus/training die ik tot nu toe gevolgd heb. -Het zou nuttig zijn om minstens 1 keer per jaar een opfriscursus te houden,daar ik denk dat in het vuur van de strijd op het werk toch zaken kunnen gaan verwateren. Uiteraard kan dit verwateren ook grotendeels voorkomen worden door de bij de cursus geleverde literatuur regelmatig te raadplegen. Ik hoop dat ik van mijn werkgever toestemming krijg om ook de training "persoonlijk leiderschap" te volgen. Zoals ik uit de informatie heb opgemaakt gaat deze cursus dieper in op een aantal persoonlijke zaken. -Het NIET gebruiken van "power point" vond ik zeer positief. Ik moest denken aan mijn eerste ervaringen met een overheadprojector op de middelbare school. Zodra het licht uit moest om een goede projectie te krijgen zakte iedereen onderuit en verminderde de aandacht. Tevens vlogen vervolgens de sheets met informatie langs. Een traditioneel schoolbord, of, zoals op de cursus, een flip over voorkomt een te hoog tempo en de aandacht blijft behouden. Een zeer goede keuze."

 • Training Persoonlijk Leiderschap: "Game changer ! Na diverse slaapverwekkende trainingen gehad te hebben, die allemaal dezelfde saaie management theorieën herhalen, ben ik in 2012 compleet verrast door ‘effectief leiderschap’ van per4mance. Niet alleen gericht op je team, maar zeker ook op jezelf. Soms keihard confronterend, maar bovenal bijzonder inspirerend ! Life changer ! Maart 2015 ‘persoonlijk leiderschap’ mogen volgen. Ik dacht ondertussen, heel arrogant misschien, wel te weten wie en wat ik was. Fout. Nou, nu weet ik dat dus wel en ook gelijk waarom ik dat ben én wat ik nu eigenlijk echt wil én hoe ik dat moet realiseren. Er gaat sinds deze training geen dag voorbij dat ik er niet mee bezig ben. Voor mij een echte ‘life changer’ geweest. Wees niet bang dat per4mance zo’n cursusje geeft waar je bij in slaap valt, dit is een hoogwaardige training waar je van gaat bruisen. Het sleutelwoord is energie en dat is het kado wat je van Marcel en Ruud mee naar huis krijgt."

 • Training Effectief Leiderschap: "Een fantastische en inspirerende cursus op een super locatie. Zowel zakelijk als prive ga je na het volgen hiervan een enorme boost en verandering beleven. Onder leiding van Ruud en Marcel die fantastisch op elkaar in spelen, verveelt het echt geen minuut. Ook voor de innerlijke mens wordt goed gezorgd door de medewerkers van het conferentiecentrum, echt geweldig. Ga deze cursus doen krijg je geen spijt van"

 • Training Effectief Leiderschap: "Het enthousiasme waarmee de onderwerpen werden behandeld en de variëteit in het overbrengen van kennis, ervaringen en technieken maken het een aanrader voor iedereen die zijn of haar leidinggevende kwaliteiten wil verbeteren. Al tijdens de cursus zeer positieve veranderingen ervaren en er direct nut en plezier van gehad."

 • Training Effectief Leiderschap: "Inspirerende en ontluikende training. Tijdens de training worden goede tools en modellen gebruikt om je medewerkers en vooral jezelf beter te leren kennen. En dit alles wordt met enorme passie gebracht, waardoor de energie en aandacht van de deelnemers wordt vastgehouden."

 • Training Effectief Leiderschap: "Perfecte training waarbij een 180graden turn zeker mogelijk wordt. Je moet het echter wel zelf willen. Kennis wordt gedeeld met ervaring. Emotioneel soms zwaar maar dat is geheel aan hoever je zelf wilt gaan. Veel handvatten meegekregen voor de toekomst. Nu nog alles in praktijk proberen te brengen."

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Het was een inspirerende training met enthousiaste trainers die je ongelooflijk veel energie geven. Hierdoor heb je niet in de gaten dat het 2 lange dagen zijn. Ze vliegen voorbij. Ik heb zeer veel tips gehad om mijn "problemen" aan te pakken"

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Deze mensen zijn niet alleen trainer-coach, maar ook erg persoonlijk betrokken, hebben mij in 2 dagen zo heel veel handvatten gegeven om positief in het leven te staan en positief in de omgang te kunnen zijn en te blijven"

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Wat een ervaring!! Je gaat er blanco in,en je komt er echt als een ander mens uit. Het heeft mij al heel veel gebracht. Heb de training vier weken geleden gedaan. In alles wat ik nu doe heb ik steeds weer nieuwe energie. Hoe dit komt? Tijdens de training krijg je uitleg over hoe een mens en vooral menselijk brein werkt. Hierbij worden handvatten aangerijkt om meer directe energie te genereren. Je zult versteld staan wat een openbaring die training is. Twijfel niet en meld je aan. Gewoon DOEN. Marcel en Ruud,ik wil jullie hartelijk danken voor die drie dagen"

 • Een unieke training en levenservaring waarvan je zelfs na jaren nog profijt van hebt! Interactief, informatief maar vooral ook inspirerend. Een ervaring die je leven zal veranderen! 

 • Training Persoonlijk Leiderschap: "Een geweldige training. Geeft je echt inzichten die leiden tot (positieve) verandering. Wat zijn jouw drijfveren, waar loop je vast en wat zit daar achter, wat wil je veranderen (en hoe je dat doet). Heel toepasbaar, praktisch, geen 'vaag gewouwel' wat het ook heel geschikt maakt voor techneuten / nuchtere beta's. Fijne open sfeer tussen de deelnemers met trainers die iedereen precies doorzien. Andere mindset voor het leven. Top voor werk en privé."

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Twee dagen vol emotie en energie, waarbij je een beter inzicht krijgt in je eigen gedag en handige tips om deze te verbeteren. je leert positiever te denken en meer te genieten. Twijfel niet en schrijf je in! je krijgt er geen spijt van. Marcel en Ruud bedankt!"

 • Training Effectief Leiderschap: "Een hele goede cursus die je gelijk in je eigen werk kan toepassen, maar ook vooral voor je eigen persoonlijke groei en leiderschap! 2 geweldige en enthousiaste trainers die je perfect een spiegel voor kunnen houden en je verder helpen met je volgende stap :)!!"

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Super training, gegeven door Marcel van Wiggen en Ruud de Waal. Locatie conferentiecentrum Bovendonk in Hoeven. Twee intensieve, voor mij positieve emotionele dagen, waarin je inzicht krijgt in je gedrag, waar het vandaan komt en hoe te veranderen. Je wordt geconfronteerd met jezelf en dat is bij mij zo goed uitgepakt dat ik een veel positiever en van het leven genietend persoon ben geworden. Niet twijfelen maar doen. Serieus! Het helpt."

 • Training Persoonlijk Leiderschap: "Ik heb onderdeel mogen zijn van de eerste training persoonlijke leiderschap (de verdieping op effectief leiderschap). Werkelijk een unieke ervaring. Als je denkt dat effectief leiderschap een indruk nalaat dan heb je gelijk. Maar dit is nog niets vergeleken met persoonlijk leiderschap. Dit is de extra boost die ik nodig had om de geleerde stof ook echt toe te passen en in beweging te komen. Inmiddels heb ik met een onwaarschijnlijk gemak diverse doelen gehaald en heb ik de smaak naar meer goed te pakken. Marcel en Ruud bedankt voor deze unieke ervaring."

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Confronterende en verhelderende training! Handvatten gekregen waarmee ik direct in de praktijk aan de slag kon. Het effect van het stellen van doelen en het hebben van focus merkte ik meteen!" 

 • Training Effectief Leiderschap": Een zeer inspirerende cursus. Lange dagen, maar deze vliegen voorbij. Ruud de Waal en Marcel van Wiggen vullen elkaar heel goed aan. Ga zeker nog een cursus bij Per4mance volgen!"

 • Training Persoonlijke Effectiviteit: "Was een cursus zoals er nog nooit een cursus gegeven is! Veel energie van de trainer waardoor de groep heel open was. Heel erg interessant en een eye opener voor hoe je nu in het leven staat nu en waar je nu eigenlijk echt heen wilt. Voor iedereen (privé en werk gerelateerd)een aanrader!" 

 • Training Effectief  Leiderschap: "De cursus leiders wisten de cursiten goed te bereiken middels persoonlijk aangereikte voorbeelden en media voorbeelden. Persoonlijke groei is direct zelf waar te nemen als ook door de omgeving (prive/werk). Hoop Ruud en Marcel in de toekomst nog eens voor een aanvullende cursus te ontmoeten."