Download het werkboek en regisseer je eigen leven!

JEZELF de BAAS - werkboek

Boek JEZELF de BAAS

Futloos, ontevreden of gewoon op zoek naar meer? Dan is het hoog tijd om jezelf weer de baas te worden. Kom in actie en regisseer je eigen leven. In dit boek leer je hoe je dat doet.

4 tips om eenvoudig je stress te verhogen!

4 tips om eenvoudig je stress te verhogen!

Stress is niet iets wat je zomaar overkomt of krijgt. Het is niet zo dat de postbezorger voor de deur staat met een nieuwe doos vol met stress. Stress komt niet van buitenaf, maar creëren we zelf. Elke emotie die wij ervaren volgt namelijk een vast recept. Om je gestrest te voelen moet je dus iets doen.

7 redenen waarom jouw leven veel beter is dan je denkt!

7 redenen waarom jouw leven veel beter is dan je denkt!

Wij hebben het ontzettend goed, vaak veel beter dan we zelf doorhebben. Toch leven we er niet altijd naar.  Steeds meer mensen maken zich druk over allerlei zaken, mopperen over de ontwikkelingen in de wereld en zijn teleurgesteld in anderen. Ook in de media en op het internet is er veel aandacht voor de negatieve aspecten van het leven. Daarom 7 redenen waarom het eigenlijk helemaal niet zo slecht is. Zeven redenen om juist heel dankbaar te zijn!

5 snelle manieren om je ellendig te voelen

5 snelle manieren om je ellendig te voelen

Hoe we ons voelen, hoe we naar zaken kijken en uiteindelijk de beslissingen die we nemen hebben invloed op de resultaten die we  bereiken. Onze behaalde resultaten hebben vervolgens weer invloed op de manier waarop we ons voelen. Kortom het voelt als een cirkel. Als je snel wil vastzitten in een negatieve cirkel doe dan het volgende ...