• Donderdag 28 september
    van 13.30 tot 17.00 uur
    (gratis event)

Workshop Werkplezier

Met veel energie van en naar het werk draagt bij aan de werksfeer, productiviteit en maakt het samenwerken makkelijker. Als bonus kom je ook nog eens vrolijk(er) thuis.

Wil jij weten hoe je dat makkelijk doet? Wil jij weten hoe je met praktische tools je werkplezier kunt vergroten?

Schrijf je dan nu in voor dit gratis event!

9.8

De beste opleider van Nederland!

Beschikbare data

  • 28 sep Conferentiecentrum Bovendonk Vol

Energieke workshop
voor nog meer werkplezier

Met veel energie van en naar het werk draagt bij aan de werksfeer, productiviteit en maakt het samenwerken makkelijker. Als bonus kom je ook nog eens vrolijk(er) thuis.    

Als medewerker én als privépersoon heb je zelf invloed op je energiebalans. Het is heel eenvoudig te ontdekken: wanneer krijg je een energiek gevoel? Waar word je blij van? Energie is de sleutel tot het resultaat. De workshop Werkplezier geeft direct energie.  

Word je bewust van jouw energie en het effect ervan op de organisatie en in jouw team, want energie is besmettelijk! Ontdek hoe dit zit bij jouw collega’s. Je leert gedrag (h)erkennen en vertalen naar verschillende type medewerkers zoals bruistabletten en ventieltrekkers. Ook emoties bepaal je grotendeels zelf, door het principe van de 4 deurtjes creëer je zelf voortaan de emotie die jij wilt ervaren.  

Wil je weten hoe dit werkt? Schrijf je dan nu in voor de gratis workshop.

Over Per4mance

Per4mance betekent letterlijk resultaat, wij hebben er een wet van gemaakt die je leert kennen tijdens de workshop werkplezier: Resultaat = K x V x E² 

Per4mance helpt medewerkers, teams en organisaties stappen zetten. We maken complexe dingen simpel, met weinig theorie en met veel praktijkvoorbeelden. Wij verbinden mens en resultaat aan elkaar. Impact maken, dat is waar we het iedere dag voor doen met ons gepassioneerde team.  

In 2019 deden we onderzoek naar hoe werkend Nederland zelf haar werkgeluk en werkplezier ervaart. We kwamen tot belangrijke inzichten, klik hier om de resultaten van dit onderzoek te lezen. 

Voorwaarden van deelname

  • We bieden deze workshop kosteloos aan voor 14 personen.  
  • Er geldt een maximum van 2 medewerkers per organisatie, we gunnen het verschillende organisaties om de energie uit de workshop te ervaren.   
  • Deelname is kosteloos, echter niet vrijblijvend. Wij besteden veel tijd aan de voorbereiding, reserveren een locatie en verzorgen koffie/ thee met wat lekkers. Dus als je inschrijft rekenen we op je komst.  
  • Annuleringsvoorwaarden: Mocht je onverhoopt niet kunnen komen, geef het tijdig aan ons door. Binnen 24 uur voor aanvang krijg je een factuur van € 49 pp voor de door ons gemaakte kosten.  

Hoe ga ik met meer plezier naar mijn werk?

Gratis E-book